- Det er ikke internett i fengsel

Drapssiktet NFL-stjerne får ikke sjekket Facebook-støtte.

FACEBOOK-MANGEL: Drapssiktede Aaron Hernandez får ikke nytt godt av Facebook-støtten da det er mangel på internett i fengsel. Han tar det likevel ikke så tungt. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted Fitzgerald
FACEBOOK-MANGEL: Drapssiktede Aaron Hernandez får ikke nytt godt av Facebook-støtten da det er mangel på internett i fengsel. Han tar det likevel ikke så tungt. Foto: AP Photo/Boston Herald, Ted FitzgeraldVis mer

(Dagbladet): Mordanklagene mot med Aaron Hernandez har rystet amerikansk fotball til grunnvollene i sommer.

Det ble i juni kjent at 23-åringen var mistenkt for å ha tatt livet av 27 år gamle Odin Lloyd, og politiet la etterhvert også ut bildebeviser som viste Hernandez med det de mener er drapsvåpenet i sitt eget hjem.

Nå har et brev kommet for dagen hvor Hernandez takker for støtten han har fått blant annet via sosiale medier, men den tiltalte har ikke selv fått anledningen til å nyte godt av denne.

- Det er guds plan I brevet, publisert av TMZ, står det nemlig at Hernandez setter stor pris på at folk tror på ham, men i fengselet har han ikke tilgang på internett.

- Takk for siden, men beklageligvis kan jeg ikke sjekke den selv for det er ikke internett i fengsel, lol, skrev Hernandez.

Rettssaken mot NFL-spilleren starter 22. august, men skal vi tro ham selv kommer han til å bli frikjent fra anklagene.

I et tidligere brev gjorde han det nemlig klart at mordsaken er «Guds plan», og at han kommer til å returnere til NFL.

Les brevet i sin helhet her.