Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er ikke jeg som er barnslig

Bøkko hevder Koss ikke engang sier «morn» ved frokostbordet.

SKØYTE-ISFRONT: Håvard Bøkko sier landslagets assistenttrener Johann Olav Koss ikke engang sier «morn» til ham ved frokostbordet. 
Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
SKØYTE-ISFRONT: Håvard Bøkko sier landslagets assistenttrener Johann Olav Koss ikke engang sier «morn» til ham ved frokostbordet. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Johan Kaggestad trakk seg i dag som Olympiatoppens ansvarlige for skøyter.

Landslagets assistenttrener Johann Olav Koss sier situasjonen rundt skøytelandslaget «kunne vært en tv-serie».

Sist helg ble det besluttet at Koss ikke skal arbeide med Håvard Bøkko - etter eget ønske fra det klart største norske OL-håpet på skøyter.

Bøkko sier til TV 2 Sporten at forholdet mellom ham og Koss ikke har blitt noe bedre av den grunn.

- Nei, det har ikke det. Han sier ikke «morn» til meg ved frokosten en gang, så det er ikke jeg som er barnslig, sier Bøkko.

Bøkko forholder seg derfor først og fremst til hovedtrener Jarle Pedersen når han er på isen, og sin personlige trener Peter Mueller mellom øktene.

Johann Olav Koss sier til Dagbladet at det ikke er aktuelt å trekke seg før OL.

Bøkko vil heller ikke blande seg i om Koss er med til Vancouver eller ei.

- Det er ikke opp til meg å avgjøre. Jeg vet det er mange løpere som har et godt samarbeid med han, og jeg vil ikke ødelegge for noen, sier Bøkko til TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling