- Det er ikke mange som kunne scoret det målet

Se scoringen til «Zucca» som treneren skryter av.

(Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen scoret to ganger da New York Rangers knuste Florida Panthers 6-1 i natt. Det var nordmannens tredje scoring på to kamper, og den lille teknikkeren har virkelig begynt å finne storformen i Rangers-trøya.

Etter kampen var New York Rangers-trener John Tortorella full av lovord om «Zucca».

- Han er en raskere spiller. Det er ikke mange som kunne scoret det første målet hans. De fleste ville banket pucken i skinnet til keeperen. Jeg syns han viser en bedre selvtillit når han spiller. Han forstår forsvar selv om han ble lurt på en av situasjonene i kveld. Men han forstå hvordan forsvar skal spilles. Han er i bedre form, og jeg tror han er mer komfortabel med seg selv nå som han spiller i NHL, sier Tortorella til MSG.

Målene gir selvtillit Zuccarello Aasen fikk 14.58 minutter med istid, og ble også kåret til kampens tredje beste spiller.

Nordmannen endte en ti kamper lang måltørke da han kom på scoringslita i tapet mot Philadelphia Flyers. Og står nå bokført med tre mål på to kamper.

- Så lenge vi vinner, er jeg glad. Men selvsagt ønsker du å bidra. Disse målene gir selvtillit, sier Zuccarello til nhl.com.

Det gjenstår fem kamper av gruppespillet i NHL, og for øyeblikket holder Rangers den viktige åttendeplassen i Eastern Conference som vil gi sluttspillplass. Dersom Rangers ikke skulle klare å nå sluttspillet, kan det bli VM-deltakelse for Zuccarello Aasen.