- Det er ikke noe de kan være stolte av

Sir Alex har ikke glemt Citys Tevez-stunt.

UVELKOMMEN VELKOMST: Da Carlos Tevez skiftet fra United til City, trykket hans nye klubb dette motivet på plakater og t-skjorter til begeistring for City-fans og ergrelse for United-supportere og United-manager(e). Foto: Stian Haraldsen
UVELKOMMEN VELKOMST: Da Carlos Tevez skiftet fra United til City, trykket hans nye klubb dette motivet på plakater og t-skjorter til begeistring for City-fans og ergrelse for United-supportere og United-manager(e). Foto: Stian Haraldsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg kveldens kamper i Premier League i vårt fotballstudio.

(Dagbladet): I kveld får Manchester City besøk av byrival United på City of Manchester Stadium.

Alex Ferguson startet selvsagt kampen på pressekonferansen i går. Og skotten har ikke glemt plakaten som ønsket Carlos Tevez «Welcome to Manhcester» da han i fjor gikk fra United til City.

Da kalte Sir Alex naboen for «en liten klubb med en smålig mentalitet», og han er fortsatt ikke imponert over påfunnet fra den lyseblå siden av fotballbyen.

- Jeg vet ikke hvordan den ble laget. Det var antakelig et reklamestunt fra City, men jeg synes ikke det er noe de kan være stolte av. Jeg sa det den gangen at jeg syntes det var dumt. Det synes antakelig de også nå, sier Ferguson ifølge Press Association.

Chelsea viktigst Og han klarer ikke dy seg for å minne City-supporterne på at pokalene ikke akkurat har ramlet inn i klubbhuset de siste tiårene.

- Jeg regner med at det slo an hos noen av supporterne deres, men jeg tror mange ble flaue. De ville nok helst sett et trofé bli båret gjennom gatene før de blir for breiale, sier United-manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer