- Det er ikke noe feil med det vi gjør

Dalglish tar ikke selvkritikk.

HJEMMETAP: Liverpool og manager Kenny Dalglish tapte 1-0 mot West Bromwich Albion og Roy Hodgson i går. Foto: REUTERS/Phil Noble
HJEMMETAP: Liverpool og manager Kenny Dalglish tapte 1-0 mot West Bromwich Albion og Roy Hodgson i går. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): Liverpool tapte mot WBA på Anfield i går, og Kenny Dalglish sitt mannskap ligger på en skuffende åttendeplass i Premier League.

Peter Odemwingie senket Liverpool etter 75 minutter da han scoret kampens eneste mål. Dette var Liverpools første hjemmetap mot WBA siden 1967 - men likevel mener manager Dalglish at det ikke er noe feil med Liverpool.

- Det er umulig å skape alle de sjansene vi gjør uten å si at vi gjør noe riktig, sier Kenny Dalglish ifølge Daily Mirror.

Liverpool har bare scoret 20 mål på 17 hjemmekamper denne sesongen.

MATCHVINNER: West Bromwich Albiona Peter Odemwingie (i midten) scoret i 1-0-seieren mot Liverpool. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS -
MATCHVINNER: West Bromwich Albiona Peter Odemwingie (i midten) scoret i 1-0-seieren mot Liverpool. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS - Vis mer

- Vi forsøker ikke å si at vi er fornøyd, men det er ikke noe drastisk feil med det vi gjør. Vi har bare ikke fått de poengene vi har fortjent, sier Dalglish.

Liverpool hadde 28 skuddforsøk i gårsdagens kamp, der 12 av disse traff mål. Likevel måtte de gå målløse av banen.

- Du kan si at resultatet var dårlig, men du kan ikke si at prestasjonen ikke var bra. Nå må vi se framover, sier Liverpool-sjefen.

Liverpool har igjen fire kamper i serien. Det er mot Norwich, Fulham, Chelsea og Swansea. I tillegg spiller de FA-cupfinale mot Chelsea 5. mai.

TAP: Luis Suarez og Liverpool tapte mot WBA i går. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
TAP: Luis Suarez og Liverpool tapte mot WBA i går. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer