MANGE SPRELL: Nicki Bille Nielsen har stjålet flere overskrifter for sine utenomsportslige sprell. Derfor er ikke styrelederen i Rosenborg overrasket over at han igjen er i bråk.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
MANGE SPRELL: Nicki Bille Nielsen har stjålet flere overskrifter for sine utenomsportslige sprell. Derfor er ikke styrelederen i Rosenborg overrasket over at han igjen er i bråk. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

- Det er ikke overraskende

Rosenborgs styreleder om Nicki Bille Nielsens bytur.

(Dagbladet): Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen skal tilsynelatende umotivert ha sparket parkeringsautomater og parkerte sykler i København natt til fredag, skriver danske Ekstra Bladet.

Nicki Bille Nielsen skal ha nektet å bli med frivillig da en politipatrulje kom til stedet, og en betjent skal ha svart med å bruke pepperspray mot ham.

I politibilen skal Bille ha spyttet i baksetet og tørket ansiktet i setet foran. Da en politibetjent skal ha dyttet ansiktet hans vekk, skal RBK-angriperen ha bitt ham i armen.

Ikke overrasket Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, har ikke selv pratet med spilleren, men ble informert om hendelsen i morges.

- Det er ikke spesielt hyggelig. Men det er ikke helt overraskende at det skulle skje, sier Koteng til Dagbladet.

IKKE OVERRASKET: Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng.
Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
IKKE OVERRASKET: Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer

- Hva mener du med det?

- Det er jo ikke første gang.

Arrestert Styrelederen sikter nok til episoden som skjedde september i fjor, da Nicki Bille Nielsen ble arrestert på byen i Trondheim. Ifølge politiets logg skal dansken ha revet ned ett glass, spyttet på en ansatt og slått etter folk da han forlot et utested.

- Hva skjer nå?

- Nå skal vi ikke handle i affekt. Vi skal samle informasjon, sette oss ned og finne en løsning, sier Koteng.

Styrelederen forteller at møtet sannsynligvis vil finne sted i morgen, og vil ikke spekulere i hva som kommer ut av det møtet.

Får støtte Danske BT har snakket med Nicki Billes agent, Nikola juric.

- Jeg har ingen kommentar til denne saken. Jeg støtter selvfølgelig Nicki Bille i denne saken, og hvis det er ytterligere spørsmål så kan du ta kontakt med Nicki Billes advokat, Peter Berg, sier Juric til BT.

Advokat Peter Berg forteller til danske Ekstra Bladet at Nicki Bille Nielsen ikke vil uttale seg i denne saken, men at spilleren ikke på noen måte kan «nikke gjenkjennende» til hvordan denne saken er fremstilt.

Vrakes Rosenborg bekrefter at Nicki Bille Nielsen ikke er med i RBK-troppen som skal møte Bodø/Glimt 19.00 i kveld.

«Nicki Bille var i helga involvert i en konflikt med politiet i København, og saken har fått betydelig negativ omtale i media. Rosenborg Ballklub ser alvorlig på det som har skjedd og jobber nå med å fremskaffe fakta i saken. Vi ønsker ikke uttale oss ytterligere før vi har et tilstrekkelig faktagrunnlag til å si noe om hva som har skjedd.

Saken er uheldig og vi vil gjøre alt for å komme til bunns i den. Klubben valgt å utelate Nicki fra dagens tropp mot Bodø/Glimt har mens den jobber med å skaffe fakta i saken», skriver klubben i en pressemelding.

Bodø/Glimt - Rosenborg kan du følge i Dagbladets Fotballstudio.