- Det er ikke sånn at vi kan valse over alle

Skullerud etter Molde-seier.

Stabæk - Molde 0-2

NADDERUD STADION (Dagbladet): Molde påførte Stabæk deres første serietap og trener Tor Ole Skullerud gledet seg over tre poeng.

- Vi viser stor arbeidsmoral. Det er det viktigste vi tar med oss fra denne kampen, sier Skullerud til Dagbladet.

- Er du fornøyd med hvordan Molde framstår?

- Jeg er fornøyd med at vi tar tre poeng. Det er en vanskelig bortekamp. Spillerne må helt i kjelleren på slutten, men det er gledelig å se at vi kjemper hardt og vinner til slutt, sier Skullerud.

Ros Molde-sjefen roser målscorer Bjørn Bergmann Sigurdarson som satte inn 1-0.

SEIRET: Stabæks trener Bob Bradley måtte se Molde og Tor Ole Skullerud ta med seg alle poengene fra Nadderud stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SEIRET: Stabæks trener Bob Bradley måtte se Molde og Tor Ole Skullerud ta med seg alle poengene fra Nadderud stadion. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg forventer at alle gjør så godt de kan og Bjørn Bergmann Sigurdarson er strålende i dag. Han kjemper hardt gjennom hele kampen, sier Skullerud til Dagbladet.

Sigurdarson sendte Molde i ledelsen i første omgang, mens innbytter Daniel Chima Chukwu sørget for 0-2 i sluttminuttene.

- Det var fantastisk å se ballen gå i målet. Dette var en viktig seier og jeg synes vi vant fortjent, sier Sigurdarson til Dagbladet.

- Må slite I annen omgang styrte Stabæk mye av spillet, uten å få uttelling.

- Det er ikke planlagt fra vår side at Stabæk styrer. Vi vil jo ha ballen så mye som mulig, men det plager meg ikke at vi ligger lavt og kontrer inn 0-2 heller, sier Skullerud.

- Det er ikke sånn at vi kan valse over alle andre i Tippeligaen. Dette er en vankelig kamp og Stabæk gir oss hard motstand. Vi må slite for hver eneste seier og derfor er jeg glad for at vi viser arbeidsmoral, sier Skullerud til Dagbladet.

1-0-MÅLET: Moldes Bjørn Bergmann Sigurdarson jubler for scoring mot Stabæk.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
1-0-MÅLET: Moldes Bjørn Bergmann Sigurdarson jubler for scoring mot Stabæk. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Stabæk-trener Bob Bradley var skuffet etter årets første tap og følte det offensive sviktet.

- Vi jobber hardt og alle slike tap er tunge. Det er en jevn match, men det offensive hos Molde-laget avgjør.