- Det er ikke sant at jeg har en avtale med Real Madrid

Spansk avis hevder Luis Suarez allerede er enig med klubben.

SKAL JEG BLI ELLER SKAL JEG GÅ: Liverpools Luis Suarez forteller at han ikke har bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong. Marca mener han allerede skal være klar for Real Madrid. REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
SKAL JEG BLI ELLER SKAL JEG GÅ: Liverpools Luis Suarez forteller at han ikke har bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong. Marca mener han allerede skal være klar for Real Madrid. REUTERS/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går ble Liverpool-spiller Luis Suarez sitert på at det vil være vanskelig å si nei til Real Madrid dersom klubben skulle komme med et tilbud.

- Jeg har en kontrakt med Liverpool, men det vil bli vanskelig å si nei til Real Madrid, sa Suarez ifølge Sport 890.

Guillem Balague er en anerkjent spansk journalist som er tett på flere av verdens beste fotballspillere. Han annonserte på Twitter i kveld at han hadde fått en melding fra Luis Suarez.

- Det er ikke sant at jeg har en avtale med Real Madrid. Jeg tenker på fremtiden min, men jeg har ikke bestemt meg ennå, sier Luis Suarez ifølge Guillem Balague.

I dag skrev den spanske avisa Marca at spilleren allerede har blitt enig med den spanske klubben. Angriperen skal ha en utkjøpsklausul på 40 millioner pund, noe Real Madrid skal være villig til å betale for 26-åringens tjenester. Marca mener også at en avtale skal ha vært klar i flere uker, og at Suarez skal ha bundet seg til fire år i Real Madrid.

Og som om ikke det var nok gikk Suarez' agent, Pere Guardiola, ut tidligere i dag og fortalte SkySports at spilleren var fornøyd i Liverpool.

Siste ord i denne overgangssagaen er garantert ikke sagt.