- Det er ikke skremmende langt opp

Christina fornøyd med Bislett-løpet.

UNDER 13 IGJEN: Christina Vukicevic løp inn til 6. plass i Bislett Games. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
UNDER 13 IGJEN: Christina Vukicevic løp inn til 6. plass i Bislett Games. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIXVis mer

|||BISLETT (Dagbladet.no): Christina Vukicevic har senket den norske rekorden to ganger denne sesongen, og hun har vist forrykende form.

I kveld klarte hun ikke matche de tidene, og hun løp inn 6. plass med tida 12,92.

Selv om det ikke ble noen ny rekord, var det en godt fornøyd hekkeløper Dagbladet møtte etter 100-meteren. Dette var jo tross alt hennes fjerde løp under 13 sekunder i år.

- Jeg hadde 0,8 i motvind, så jeg er kjempefornøyd med tida. Det er ikke skremmende langt opp, og hvem som helst kunne vunnet i dag. Jeg bandt meg litt på slutten, etter en god start, jeg ville nok litt for mye, sier hun.

Kontroversielle Damu Cherry vant, med tida 12,73. Den amerikanske jenta ble dopingtatt i 2003, og var utestengt i to år. Cherry vant også det første Golden League-stevnet - og er dermed fortsatt med i kampen om gullpotten.

- Jeg er litt sliten etter det amerikanske mesterskapet, men jeg vant og er veldig fornøyd, sier Cherry til NRK.

Christina Vukicevic startet sesongen med å sette norsk rekord med 12,87 i Bislettlekene. Kort tid etter senket hun den ytterligere til 12,74 i Hengelo.

- Jeg føler jeg har enda mer å gå på, og jeg håper jeg ikke har nådd formtoppen ennå. Jeg vil gjerne under 12,74 i VM. Det jeg trenger nå er flere løp. Jeg må finne min stil og hvordan jeg skal forholde meg til resten av feltet, sier Vukicevic.

Brigitte Foster-Hylton (Jamaica) kom på andreplass på Bislett, med 12,75. Kanadiske Pricilla Lopes-Schliep tok tredjeplassen med 12,78.