- Det er ikke treneren som bommer på åpent mål

Fellah forsvarer Andresen.

VIL STARTE: Mohammed Fellah mener media gir Martin Andresen skylda for spillernes feil. Men teknikeren er fortsatt uenig i sjefens avgjørelse om å benke ham. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VIL STARTE: Mohammed Fellah mener media gir Martin Andresen skylda for spillernes feil. Men teknikeren er fortsatt uenig i sjefens avgjørelse om å benke ham. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Mohammed Fellah var en slagen mann etter tapet mot Stabæk i går ettermiddag. Laget hans hadde nok en gang underprestert mot antatt svakere motstand og Fellah selv hadde nok en gang måttet starte oppgjøret på benken på Ullevaal.

Der man med enkelhet kunne ha skyldt på røde kort og uflaks var Fellah isteden pinlig ærlig på eget lags vegne.

- Vi var ikke god før det røde kortet heller. Så det handler ikke om det, sier Fellah til Dagbladet etter kampen.

- Ikke krefter nok Han måtte dog innrømme at to kamper med tidlig utvisning sliter på og gjør at spillet ikke akkurat får sårt tiltrengt drahjelp heller.

- Det virket ikke som vi hadde krefter i dag. Etter det røde kortet blir vi springende veldig mye mellom og sliter oss helt ut på det. Når vi først får ballen har vi ikke krefter nok til å være kreative og gjøre noe med den, sier en selvkritisk Fellah.

Den lille teknikeren var også klar på at dette ikke er et problem som kun gjelder de seneste to kampene, men snarere noe som har vært en trend over tid.

- Det blir ofte altfor mye sånn at det er én spiller som skal gjøre alt. Vi gjør ikke ting sammen. Folk gjemmer seg bak medspilleren og vil ikke stå fram. Enten skal Fellah gjøre noe magisk, eller Harmeet (Singh), eller noen andre. Vi spiller rett og slett ikke bra nok i forhold til den stallen vi har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer