- Det er ikke uendelig med kamper i meg lengre!

Solskjær mener Berg Hestad kan prestere på landslaget i flere år framover.

• Molde- Stuttgart 2-0

MOLDE (Dagbladet): - Jeg må innrømme at det er en ekstra gnist som tennes i meg med slike kamper som dette, etter så mange år, sier Moldes veteran-kaptein Daniel Berg Hestad til Dagbladet.

Han har 733 kamper for Molde og spilte samtlige 90 minutter da Stuttgart ble slått 2-0 i går kveld.

Berg Hestad koste seg hvert bidige minutt og sekund.

- Det er fantastisk med slike kvelder og det gir påfyll på motivasjons-kontoen, sier han.

Vil ikke snakke landslag
Men hvor lenge han blir å se i den tettsittende Molde-drakta, det vet han ikke selv en gang. Alderen begynner å bli merkbar, skal vi tro Berg Hestad.

- Jeg må innrømme det at det ikke er uendelig med kamper i meg lengre, jeg må velge dem med omhu.

Han ville ikke på stående fot fortelle om han er klar til å tegne ny kontrakt etter denne sesongen.

PÅ LØP: Daniel Berg Hestad spilte én av de beste kampene han har spilt på lenge. - Han er både ung nok og god nok for Drillo, sier Ole Gunnar Solskjær.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ LØP: Daniel Berg Hestad spilte én av de beste kampene han har spilt på lenge. - Han er både ung nok og god nok for Drillo, sier Ole Gunnar Solskjær. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har ikke så lyst å spekulere så mye i det. Jeg får spille ut denne sesongen, så får jeg ta meg en prat med folk og se hvordan stallen blir, hvilke spillere som skal inn og ut, sier Hestad.

Mot Stuttgart var det utenom Daniel Berg Hestad tre spillere som virkelig sto fram og viste klassespill.

Etzaz Hussain, Vegard Forren og Magnus Wolff Eikrem.

De fikk alle gitt et signal til en viss gjest på tribuna; Egil «Drillo» Olsen. Samtlige var på forhånd klar over at Drillo var på plass, det fortalte Ole Gunnar Solskjær på spillermøtet.

- Han sa det at Drillo er her for å se på oss, så vi måtte vise han. Men det var ikke Drillo som motiverte meg i kveld, sier Hestad.

- Men stiller du opp om Drillo vil ha deg med i landslagstroppen?

- Jeg gidder ikke snakke om det, er Berg Hestads korte, men krystallklare svar.

Best trent i Molde Før årets sesong startet, brukte 37-åringen mange timer på egentrening. I følge Ole Gunnar Solskjær, møtte Berg Hestad opp som lagets best trente spiller da troppen ble samlet til sesongoppkjøringa.

- Når du blir så gammal, må du gjøre litt ekstra arbeid mens du har ferie. Det er viktig for å være på tå-hev og ikke minst unngå skader når du begynner oppkjøringa.

I går kveld sa Solskjær at Berg Hestad ikke var så god som han nå er, mens Solskjær selv var Moldes-spiller i 1995 og 96. Med tanke på at fotballen siden da også har utviklet seg, er det lett å hevde at Berg Hestad nå er bedre enn noen sinne.

Men én person sier det ikke stemmer.

Hovedpersonen selv.

- Jeg er en annen type spiller nå, enn da. Men selv mener jeg, at jeg var bedre da, enn nå, sier Daniel Berg Hestad 37 år og 67 dager gammel.