- Det er ikke vanskelig å være Barca-trener

Zlatan disser Guardiola igjen.

LETT JOBB: Zlatan Ibrahimovic mener hvem som helst kunne vunnet masse titler med Barcelona. Men han synes ikke gamlesjefen Pep Guardiola er gammel nok til å ta seg av 22 spillere med forskjellige personligheter. Guardiola er kanskje glad han ikke har 22 mann med Zlatans personlighet. Foto: Manu Fernandez, AP/Scanpix
LETT JOBB: Zlatan Ibrahimovic mener hvem som helst kunne vunnet masse titler med Barcelona. Men han synes ikke gamlesjefen Pep Guardiola er gammel nok til å ta seg av 22 spillere med forskjellige personligheter. Guardiola er kanskje glad han ikke har 22 mann med Zlatans personlighet. Foto: Manu Fernandez, AP/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet): Etter treningskampen mot Milan 25. august, fortalte daværende Barca-spiller Zlatan Ibrahimovic at han ikke var på talefot med trener Pep Guardiola.

Tre dager seinere var han klar for nettopp AC Milan.

I morgen skal Ibrahimovic til Spania igjen, og svensken benytter anledningen til flere verbale etterslengere mot gamletreneren.

Lett jobb - Det er ikke vanskelig å være trener for Barcelona. De har vunnet seks titler på et år, men hvem skulle ikke kunne lykkes som trener med det laget? spør Zlatan i et intervju med Gazzetta dello Sport, oversatt og gjengitt av Expressen.

Guardiola (39) starter trenerkarrieren som sjef for Barcelona B i 2007-08-sesongen. Sesongen etter ble han sjef for førstelaget, og vant både serie, cup og Champions League i sin første sesong.

Det imponerer altså ikke Zlatan nevneverdig.

- En stor trener med liten erfaring. Han er fortsatt for ung til å lede et lag med 22 stjerner med ulike personligheter, hevder svensken.

Skryter av Mourinho I morgen møter Zlatan en annen tidligere sjef - Jose Mourinho, som var Zlatans trener i Inter. Mourinho er åtte år eldre enn Guardiola, og får en ganske annen attest fra Milan-spissen.

- «Mou» er veldig stimulerende. Og en vinner, sier Zlatan.

Etter to runder har Mourinhos Real Madrid full pott etter seire mot Ajax hjemme og Auxerre borte. AC Milan har fire poeng etter hjemmeseier mot Auxerre og uavgjort borte mot Ajax.

I morgen møtes de til toppkamp i det som på papiret kan se ut som den tøffeste Champions League-gruppa på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid.

STIMULERENDE: Zlatan har langt penere ting å si om sin forrige sjef, Jose Mourinho. I morgen møtes de to igjen - Zlatan i Milan-drakt og Mourinho på Real-benken. Foto: Thanassis Stavrakis, AP/Scanpix
STIMULERENDE: Zlatan har langt penere ting å si om sin forrige sjef, Jose Mourinho. I morgen møtes de to igjen - Zlatan i Milan-drakt og Mourinho på Real-benken. Foto: Thanassis Stavrakis, AP/Scanpix Vis mer