- Det er ikke vi som er grådige

Lyn-Langerud sier de er enige med Brann.

- ANDRE SOM ER GRÅDIGE:
Lyn-direktør Erik Langerud sier de er enige med Brann om en overgang for Guastavino, og at det er andre som er for grådige. Her sammen med fotballpresident Sondre Kåfjord under eliteseriekampen mellom Lyn og Brann på Ullevaal stadion  mandag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
- ANDRE SOM ER GRÅDIGE: Lyn-direktør Erik Langerud sier de er enige med Brann om en overgang for Guastavino, og at det er andre som er for grådige. Her sammen med fotballpresident Sondre Kåfjord under eliteseriekampen mellom Lyn og Brann på Ullevaal stadion mandag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Fortsatt er det uklart hvor Lyn Oslo-spiller Diego Guastavino havner.

- Dette skal vi drøfte i møterommet. Vi vil ikke føre saken i pressen, sa Lyn-direktør Erik Langerud etter mandagens 2-2-kamp mot Brann.

Agent Terje Liverød har vært svært aktiv i pressen i forbindelse med salget av Lyn-juvelen.

- Vi er enige med Brann om salg. Vi er ikke grådige. Andre er nok det, kommenterte Lyn-direktøren. Det var ikke på grunn av Lyn at salget strandet.

Guastavino var verken på innbytterbenk eller bane mandag. I de siste dagene har han ifølge Liverød vært både skadd og syk. Lyn godtok iallfall forfallet.

- Vi kunne fort ha vunnet i dag selv om vi er dømt nord og ned, sa Langerud, som var godt fornøyd med sine spillere.

Mandag ble det klart at Jo Inge Berget fortsatt skal spille for Lyn, foreløpig i en måned. Han er på lån fra italienske Udinese.


(NTB)