- Det er ille om han slo med golfkølle

Hareide om Liverpool-bråket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Verken John Arne Riise eller Craig Bellamy har kommentert påstandene om den angivelige voldsepisoden som fant sted i Portugal fredag.

Men landslagssjef Åge Hareide, som nylig ba om ro rundt Riise etter en rekke presseoppslag, snakket med Riise i dag etter å ha fått kjennskap til oppstyret rundt Liverpools Portugal-tur.

- Fortalte Riise hva som hadde skjedd?

- Det var en ganske kort samtale. Han sa at han var OK og at det gikk bra med ham. Så mye mer vet jeg ikke, han var så opptatt, sier Hareide.

- Men det er selvfølgelig ille om Bellamy har slått med golfkølle. Men dette får Liverpool håndtere, sier landslagssjefen til Dagbladet.no.

Rafael Benitez varsler i en uttalelse på Liverpools hjemmeside at bråkmakerne kan bli straffet.

- Spillerne har jobbet hardt under denne treningsleiren, men dette kommer til å få følger for de som eventuelt har brutt klubbreglementet her nede, sier han.

Hareide tør ikke si hvordan han ville reagert dersom noe lignende hadde skjedd med et lag han trente.

- Det tror jeg ikke jeg skal uttale meg om. Jeg vil helst ikke kommentere saken så lenge jeg ikke kjenner til fakta, sier Hareide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer