<strong>ET BILDE PÅ NEDRYKK:</strong> Aalesunds Daníel Leó Grétarsson, en av Lars Bohinens forsvarsspillere, fortviler etter 1-3 hjemme for Haugesund. Det har han grunn til. Aalesunds forsvarsspill er en defensiv fra helvete. Det leder bare en vei, til OBOS-ligaen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ET BILDE PÅ NEDRYKK: Aalesunds Daníel Leó Grétarsson, en av Lars Bohinens forsvarsspillere, fortviler etter 1-3 hjemme for Haugesund. Det har han grunn til. Aalesunds forsvarsspill er en defensiv fra helvete. Det leder bare en vei, til OBOS-ligaen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Topper og flopper serierunde 15

Det er ingen hjemme i Aalesund

Lars Bohinen måtte få sparken, det lå i kortene. Ingen trener kan overleve 46 baklengsmål og sju poeng etter halvspilt serie.

Publisert
Sist oppdatert

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer