- Det er ingen i Tippeligaen som tar Sigurdarsson

Haglund roser spillerne etter uavgjort mot Rosenborg.

GOD FOR LSK: Bjørn Bergman Sigurdarsson i duell med Simen Wangberg. Foto: Daniel Sannum Lauten / Scanpix
GOD FOR LSK: Bjørn Bergman Sigurdarsson i duell med Simen Wangberg. Foto: Daniel Sannum Lauten / ScanpixVis mer

• Lillestrøm - Rosenborg 2-2

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm så ut til å gå mot en imponerende hjemmeseier mot gullkandidat Rosenborg, da trønderne plutselig klarte å karre til seg et kast høyt i banen, akkurat i det overtiden nådde de utmålte tre minutter. LSK-sjefen var meget forarget over at laget hans ikke klarte å stå kampen helt ut.

- Vi kunne selvfølgelig ha holdt på ballen da vi hadde den ved cornerflagget deres mot slutten der. Men så får vi jo mange hendelser etter dette også hvor ting kunne ha vært gjort annerledes. Det er rett og slett mye som kunne vært gjort annerledes i denne kampen, sa svensken til Dagbladet etter kampen.

På tross av at trepoengeren glapp i siste sekund var Haglund meget fornøyd med hvordan enkeltspillere stod fram under kveldens kamp.
 
Roser spillerne - Det er mange som står fram i dag. Spesielt på midtbanen, kunne treneren si, før han kunne utdype. Guy Roger Toindouba spiller kanskje sin beste kamp her i dag, mens Erling Knudtzon virkelig viser at han vil være med å prege dette laget.

Haglund kunne avsløre at han er en stor tilhenger av lynvingens ferdigheter, men påpekte samtidig at han også har ting å jobbe med.
 
- Han er virkelig god på å slå ballen på ene siden og springe på andre siden og så komme seg til linja. Så får han bare fortsette å jobbe med innleggene.

Det er dog én annen spiller som Haglund har lagt sin elsk på. En mann som heller ikke har vært ukjent med skryt fra omtrent alt hold i norsk fotball. Islendingen Björn Bergmann Sigurdarsson var i stort slag igjen på Åråsen i kveld.

- Det er ingen i Tippeligaen som tar Sigurdarsson.

- Rettferdig Rosenborg-trener Jan Jönsson var også relativt fornøyd med sine gutters innsats mot «Fugla» i kveld.

- Det svinger litt mye i prestasjonene, men vi tar med oss mye bra fra treningsfeltet. Det er også godt å se at vi får uttelling med å sette Jim Larsen opp i sluttminuttene - han var involvert i mye bra!

Alt i alt ga nok 2-2 et korrekt bilde av kampen på Åråsen. Som trøndernes kaptein Mikael Dorsin sa det etter kampen:

REDDET ETT POENG: Mikael  Dorsin utligner til 2-2 for RBK. Jubler med lagkameratene. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
REDDET ETT POENG: Mikael Dorsin utligner til 2-2 for RBK. Jubler med lagkameratene. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Dette var skikkelig rettferdig!