PÅ VEI BORT? Etter tapet mot Juventus er det få som tror Carlo Ancelotti får fortsette i Real MadridFoto: AFP / GERARD JULIEN/ NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Etter tapet mot Juventus er det få som tror Carlo Ancelotti får fortsette i Real MadridFoto: AFP / GERARD JULIEN/ NTB ScanpixVis mer

- Det er ingen sjanse for at han er i Real Madrid neste sesong

Nå tror alle Carlo Ancelotti får sparken.

(Dagbladet): Da Madrid-gutten Alvaro Morata sendte Real Madrid på hodet ut av Champions League i går kveld, sendte han muligens også Real-manager Carlo Ancelotti ut av klubben.

- Du vet hvordan denne klubben fungerer, og det vet han også bedre enn noen annen. Han var en Sergio Ramos-heading unna å få sparken i fjor også, sa Sky Sports-ekspert og tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher i går kveld.

- Det er det som skjer når du er manager i Real Madrid. Han er en av verdens beste managere, han har vunnet Champions League tre ganger, men det er ingen sjanse for at han er her neste år, fortsatte Carragher ifølge Daily Mail.

Vet ingenting selv
At det er tøffe resultatkrav i den spanske hovedstaden er ingen hemmelighet for dem som inntar tømmene der. Jupp Heynckes, for eksempel, fikk sparken til tross for at han vant Champions League med klubben i 1998. Fjerdeplassen i ligaen ble for tung å bære for de høye herrer på styrerommet.

I år står Ancelotti og Real Madrid sannsynligvis uten et eneste trofé. Det har alltid vært oppskriften på å forlate Real Madrids sjefsrolle.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli værende, sa Ancelotti selv på pressekonferansen etter kampen i går. Skuffelsen over å ryke ut i semifinalen var lett å se for dem som var i lokalet.

- Vi har femten dager og to kamper igjen av sesongen, etter det skal vi snakke med klubben. Vi var uheldige i kveld, sa italieneren.

Zidane kan overta
Nå seiler reservelagstrener Zinedine Zidane opp som en av de heteste favorittene til å overta Ancelottis jobb. Franskmannen, som ikke klarte å lede Castilla til opprykk fra nivå tre i år, har et stort nok navn til å få sjansen i klubben, på tross av manglende trenererfaring.

- Du kan ikke bli overrasket om det skjer allerede i løpet av de neste par dagene for å se hvordan Zidane får det til i de siste kampene denne sesongen. Det er slik Real Madrid er, de ansetter og sparker managere hele tida, og det faktum at Ancelotti sitter igjen uten et trofé gjør det utenkelig at vi ser ham i klubben neste sesong, sier Carragher.