MERKELIG: Argentina måtte nøye seg med 0-0 mot Romania i onsdagens treningskamp, men vel så mye oppmerksomhet fikk lagets store stjerne Lionel Messi da han kastet opp midt på banen etter ni minutter. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
MERKELIG: Argentina måtte nøye seg med 0-0 mot Romania i onsdagens treningskamp, men vel så mye oppmerksomhet fikk lagets store stjerne Lionel Messi da han kastet opp midt på banen etter ni minutter. Foto: AP Photo / NTB ScanpixVis mer

Det er ingen som skjønner hvorfor Messi gjør dette

- Det er noe galt med ham.

(Dagbladet): Argentina måtte nøye seg med 0-0 mot Romania i onsdagens treningskamp, men vel så mye oppmerksomhet fikk lagets store stjerne Lionel Messi da han kastet opp midt på banen etter ni minutter.

Dette er heller ikke første gangen dette skjer. Han gjorde det samme mot Real Madrid i den spanske supercupen i 2011, og like etterpå under en landskamp mot Bolivia.

- Noe galt med ham Nå sier Barcelona-trener Gerardo Martino at dette er et mysterium de har forsøkt å komme til bunns i uten videre hell.

- Det er noe galt med ham. Jeg er ingen spesialist, og så langt har vi ikke funnet ut hva det er for noe, sier Martino til AP, gjengitt av Sports Illustrated.

Det er likefullt ikke slik at den lille magikeren ikke kan spille fotball av den grunn.

- Nei, det påvirker ikke spillet hans, men det er noe som ikke stemmer helt, sier Martino.

Martino fortalte videre at Messi også har vært hos en spesialist, uten at de kom noe nærmere en løsning.

- Cardiff imponerer mer Også rent sportslig lugger det litt for både Messi og Barcelona om dagen. Dagens kamp mot Valladolid skulle være en ren formalitet, men laget som kjemper for å unngå nedrykk hadde ingen planer om å gi seg uten kamp.

Vertene sjokkåpnet ved Fausto Rossi allerede etter 17 minutter, og de regjerende mesterne klarte aldri å komme opp på det nivået de pleier å være.

Lars Tjærnås beskrev det godt på Twitter.

- Dette er altså lørdagen der Cardiff imponerer meg mer enn Barcelona. Så ikke helt den komme kl 16.00.

Dermed leder fortsatt Real Madrid serien med én kamp mindre spilt, og kan øke ledelsen i toppen til fire poeng når de skal møte Levante hjemme på Santiago Bernabeu i morgen kveld.

Også Atletico Madrid kan gå forbi «Blaugrana» med seier på Celta senere i kveld.