Langrenn:

- Det er jo gull jeg går for

Marit Bjørgen (36) vil bli den første langrennsløperen med 15 VM-gull. Det skal hun klare i Lahti-VM, etter å ha ladet batteriene med Marius (1) og Fred Børre (47). 

Lek og lading: Marit Bjørgen har reist til Davos sammen med sønnen Marius og mannen Fred Børre Lundberg for å lade opp til VM på ski i Lahti.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Lek og lading: Marit Bjørgen har reist til Davos sammen med sønnen Marius og mannen Fred Børre Lundberg for å lade opp til VM på ski i Lahti. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert

DAVOS (Dagbladet): - Her finner jeg roen.

Marit Bjørgen har allerede tangert russiske Jelena Välbe (48) med 14 VM-gull, men i løpet av de neste ukene vil trønderen helst stå øverst på lista. Alene. Rett etter helgas verdenscup i Estland reiser Bjørgen til Lahti-VM.

Der starter gulljakten.

Men ei snau uke før verdensmesterskapet starter, er det lite som minner om medaljejag og råkjør. Dagbladet treffer skidronninga blant høye alpetopper og strålende solskinn i Davos. På 1500 meters høyde har Bjørgen tilbrakt de siste to ukene. Hun har tatt med seg Marius (1) og samboer Fred Børre Lundberg (47).

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer