Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Langrenn:

- Det er jo gull jeg går for

Marit Bjørgen (36) vil bli den første langrennsløperen med 15 VM-gull. Det skal hun klare i Lahti-VM, etter å ha ladet batteriene med Marius (1) og Fred Børre (47). 

Lek og lading: Marit Bjørgen har reist til Davos sammen med sønnen Marius og mannen Fred Børre Lundberg for å lade opp til VM på ski i Lahti.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Lek og lading: Marit Bjørgen har reist til Davos sammen med sønnen Marius og mannen Fred Børre Lundberg for å lade opp til VM på ski i Lahti. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

DAVOS (Dagbladet): - Her finner jeg roen.

Marit Bjørgen har allerede tangert russiske Jelena Välbe (48) med 14 VM-gull, men i løpet av de neste ukene vil trønderen helst stå øverst på lista. Alene. Rett etter helgas verdenscup i Estland reiser Bjørgen til Lahti-VM.

Der starter gulljakten.

Men ei snau uke før verdensmesterskapet starter, er det lite som minner om medaljejag og råkjør. Dagbladet treffer skidronninga blant høye alpetopper og strålende solskinn i Davos. På 1500 meters høyde har Bjørgen tilbrakt de siste to ukene. Hun har tatt med seg Marius (1) og samboer Fred Børre Lundberg (47).

Her finner Bjørgen roen.

- Jeg trener to økter om dagen, men det er egentlig ikke derfor vi er her... Det som er så fint, er å sitte ute og spise lunsj i finværet. Å kose seg. Men det er jo en del trening også, sier Marit Bjørgen til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

60% RABATT

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 180 kr for de første 6 månedene. 1 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr for første måned. 0,03 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99 kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (99kr/mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?