- Det er kameraer som viser ham si et spesielt ord minst ti ganger

United-kaptein anklager Luis Suarez for rasisme.

RASISTISKE ROP?:  Liverpools Luis Suarez blir anklaget av Patrice Evra for å ha kommet med rasistiske rop til ham underveis i kampen. Her står de sammen med dommer Andre Marriner. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
RASISTISKE ROP?: Liverpools Luis Suarez blir anklaget av Patrice Evra for å ha kommet med rasistiske rop til ham underveis i kampen. Her står de sammen med dommer Andre Marriner. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool - Man. United 1-1

(Dagbladet): Liverpool og Manchester United delte poengene da lagene møttes på Anfield lørdag formiddag.

Etter kampen som endte 1-1, gikk United-back Patrice Evra ut og anklaget Liverpool-spiss Luis Suarez for å ha kommet med rasistiske bemerkninger underveis i kampen.

- Det er kameraer som viser ham si et spesielt ord til meg minst ti ganger. Det er ikke rom for det i 2011, sier Patrice Evra, ifølge Canal Plus-reporter Darren Tulett.

TV-reporteren skriver dette på Twitter og at Evra forventer reaksjoner fra forbundet.

Evra hevder Suarez kom med rasistiske rop for å fyre ham opp og at dommeren kjenner til hva som ble sagt.

Det var André Marriner som dømte lørdagens oppgjør.

Kontroversiell Dette er ikke første gang spissen fra Uruguay er i trøbbel. I fjorårets fotball-VM gjorde Suarez seg upopulær ved å redde ballen med hendene på streken da Uruguay slo Ghana i VM-kvartfinalen.

Etter VM ble han utestengt i sju kamper for Ajax da han beit en motspiller i skulderen.

Og etter overgangen til Liverpool er Suarez blitt anklaget for å falle for lett i duellene.

- Jeg syns han er så ekkel når det kommer til akkurat det der. Det er synd å se en så god spiller med så mange tjuvtriks på lager, han hadde jo ikke trengt å gjøre det, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet om spissens spillestil tidligere i dag.

- Lurer ingen Suarez er ikke enig i stempelet som en såkalt «filmer».

- Jeg prøver ikke å lure noen. Jeg har aldri vært noen filmer, bare en angriper som blir tildelt mange frispark, sier Suarez, ifølge ESPN.

- Premier League er en mye mer spennende liga enn noe annet sted jeg har spilt, og det er alltid en utfordring fordi det er så fysisk tøft, sier uruguayaneren.

REDDET POENG: United-spillerne feirer Javier Hernandez sin scoring som reddet ett poeng. Foto: AP Photo/Tim Hales
REDDET POENG: United-spillerne feirer Javier Hernandez sin scoring som reddet ett poeng. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer