Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er kamp om plassen på dette laget

MFK-veteran benket av Solskjær.

TØFFE TAK: Daniel Berg Hestad har spilt flere A-lagskamper enn noen andre i Molde. Fra toppen av adelskalenderen beskriver han hvor hardt det er å komme med på årets Molde-lag. Tippeligastjerne eller ei.
Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
TØFFE TAK: Daniel Berg Hestad har spilt flere A-lagskamper enn noen andre i Molde. Fra toppen av adelskalenderen beskriver han hvor hardt det er å komme med på årets Molde-lag. Tippeligastjerne eller ei. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer

MOLDE (Dagbladet): Molde-Fredrikstad 2-1.

Daniel Berg Hestad har nesten like mange kamper for Molde som resten av midtbanekollegaene til sammen. Snart har Molde-veteranen 700 kamper under beltet.

Mot Fredrikstad startet han på innbytterbenken sammen med de andre profilene Makthar Thioune og Pape Pate Diouf.

Vil ikke stå i veien Hestad har ved flere anledninger sagt at han ikke skal stå i veien for andre eller yngre spillere som er i bedre form. 

 - Det er veldig jevnt både på midtbanen og i angrepet vårt nå, mange er i god form og det skaper kamp om plassene, sier Berg Hestad til Dagbladet.

Erstattet ikke Holm Da Thomas Holm måtte forlate banen med skade i første omgang, satte Solskjær inn unggutten Pål Erik Ulvestad. Først noen minutter ut i andre omgang byttet Solskjær inn Berg Hestad for Magne Hoseth.

Hoseth ba selv om å få gå av banen siden han følte seg uvel.  

Berg Hestad kom inn i en kamp i full endring. Molde hadde styrt kampen før pause. Fredrikstad våknet kraftig etter hvilen.  

- Daniel viste i dag hvor viktig han er for laget. Han var en viktig brikke da vi måtte forsvare oss og han er en veldig god leder og motivator for de andre spillerne, sa Solskjær om Hestads innhopp. 

HAN HAR FULL BYTTERETT: Ole Gunnar Solskjær gjorde mange bytter i lagoppstillingen fra sist kamp, her setter han innpå Daniel Berg Hestad mot Fredrikstad i Molde torsdag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
HAN HAR FULL BYTTERETT: Ole Gunnar Solskjær gjorde mange bytter i lagoppstillingen fra sist kamp, her setter han innpå Daniel Berg Hestad mot Fredrikstad i Molde torsdag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

- Det var ganske hektisk da jeg ble byttet inn for Magne. Kampen endret seg og vi greide ikke å holde på ballen. Fredrikstad kom seg høyere opp i banen, sier Daniel Berg Hestad.

- Kunne straffet dem Han er smålig frustrert over at Molde som hjemmelag lot det skje. Berg Hestad mener Molde egentlig skulle ha vunnet med større sifre.  

- Vi hadde muligheten til å straffe dem. Det åpnet seg store muligheter for å bruke Fredrikstads bakrom, men vi greide ikke å få det til. Vi havnet alt for mye i offside, sier han.

Veteranen vet godt hva som skal til for å heve Moldes spillkvalitet og dermed prestere godt, kampen gjennom. 

- Vi må samle oss mer på midtbanen, holde bedre på ballen. Skal vi unngå offside må den som skal gå i bakrommet holde litt igjen og vente på blikkontakt med den som skal slå opp, sier Berg Hestad til slutt.   

THE FIGHTER: Daniel Berg Hestad har vært en fighter siden første kamp for Moldes A-lag som 17-åring i 1993. Her trener han boksing for fulle mugger.
Foto: Erik Hattrem
THE FIGHTER: Daniel Berg Hestad har vært en fighter siden første kamp for Moldes A-lag som 17-åring i 1993. Her trener han boksing for fulle mugger. Foto: Erik Hattrem Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media