Tour de Ski 2017

- Det er kanskje denne dagen jeg har grua meg mest til

Weng var så stiv at hun trodde hun skulle ende sist. 

VAR SPENT: Heidi Weng fikk med seg nok en pallplass og et perfekt utgangspunkt for resten av touren på sprinten i Val Müstair i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
VAR SPENT: Heidi Weng fikk med seg nok en pallplass og et perfekt utgangspunkt for resten av touren på sprinten i Val Müstair i dag.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VAL MÜSTAIR (Dagbladet): Heidi Weng, av alle utpekt som den store favoritten til sammenlagtseieren i Tour de Ski, gjorde jobben sin på åpningssprinten nyttårsaften.

Tredjeplassen sikret henne et meget godt utgangspunkt før touren fortsetter med en femkilometers klassisk fellesstart i morgen.

Til tross for nok en pallplass var det en tung dag for sammenlagtlederen i verdenscupen.

- Det var tungt, ikke noen rå følelse i det hele tatt, men det å klare å komme på pallen for det, er som en seier for min del. Jeg padla vel på sletta, jeg var stokk stiv, det er lenge siden jeg har vært så stiv. Jeg har sagt før at jeg har vært stiv, men i dag var jeg kjempestiv, forteller Weng på karakteristisk måte.

- Jeg var sikker på at jeg skulle bli sist en periode der, men det var ingen som kom, så det holdt. For min del var det en veldig god start og spesielt når prologen ikke var så rå.

Spurtslo Østberg

Det som derimot var rått, var spurten i semifinalen. Der parkerte hun Ingvild Flugstad Østberg, som ikke akkurat er hvem som helst når det kommer til en spurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer