- Det er kanskje siste gang de har på seg drakta

Solskjær har sett seg lei på flere spillere.

 ER LEI:  . Ole Gunnar Solskjær var rasende på egne spillere etter dagens kamp mot Haugesund.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ER LEI: . Ole Gunnar Solskjær var rasende på egne spillere etter dagens kamp mot Haugesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Molde - Haugesund 1-5:

MOLDE (Dagbladet):
- Det her var det dårligste Molde-laget jeg har møtt, sier Alexander Søderlund til Dagbladet. Det lar seg ikke høre i Molde-leieren.

Etter å ha blitt knust 1-5 mot Haugesund, advarer Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sine egne spillere om at det kan være siste gang de har spilt en kamp for klubben.

Solskjær var usedvanlig hard mot egne spillere i mixed zone. På spørsmål om betydning av kampen mot erkerival Rosenborg førstkommende mandag, var ikke Molde-manageren nådig.
- Det er en cupfinale for mange av spillerne. Det er kanskje siste gang de har på seg drakta. Hvem vet?, sier Solskjær.

Vil du kvitte deg med enkelte spillere?
-Ja, sånn er det. Presterer du ikke, får du ikke spille, og får du ikke spille så vil du sikkert ikke være her, sier Solskjær til Dagbladet. Ikke mette Sjefen sjøl vil ikke gå med på at spillerne er mett på suksess og at enkelte er "big time Charlies" (høye på pæra journ.anm.), et uttrykk som gamlesjefen sir Alex Ferguson brukte på Paul Ince i sin tid.

-Jeg sikter ikke i det hele tatt til "big time Charlies". Det vet jeg at de ikke er, sier Solskjær som vil vurdere å bruke lokale spillere framover.

- Jeg har mange unge gutter som er lokale. Jeg har en Eirik Hestad som jeg bør gi en sjanse. Han er et kjempetalent. Det er flere som kommer til å få sjansen.

Ole Gunnar Solskjærs Molde-lag viste sesongverste da de ble nedsablet 1-5 av Haugesund på hjemmebane. Haugesund-angrepet med Alexander Toft Søderlund og Christian Lund Gytkjær i spissen lekte seg i store perioder med et svært svakt og usikkert Molde-forsvar. Og det hjalp heller ikke at Molde-angrepet viste fullstendig mangel på selvtillit der de virket redde og ubesluttsomme i avslutningsfasen.
 
Ikke fornøyd
Solskjær har snakket mye om marginer i mot når han tidligere i sesongen har forklart tapene til Molde. Men i kveld ville ikke Molde-manageren skylde på manglende marginer.

- Fram til nå kan jeg ha sagt at vi har hengt med i alle kampene. Det har vært jevnt og vi har også vært bedre enn andre. I dag er det rett og slett ikke godt nok. Hvis de tror at jeg er happy om ståa, tar de feil, sier Solskjær. Hoseth støtter sjefen Magne Hoseth hørte Solskjærs kritikk av spillergruppa torsdag kveld. Han var heller ikke nådig med seg selv eller lagkameratene.

- Vi må gå i oss selv, hvis ikke er det Adeccoligaen neste. Og det har jeg ikke så lyst til. Der har jeg vært en gang før og dit skal jeg ikke tilbake igjen, sier han til Dagbladet.

Nå mener Hoseth at flere bør vurdere sin posisjon i Molde.- Vi må spørre oss selv hvem vil være med på dette her. De som ikke vil være med kan gå ut av døra, langer Hoseth ut. Nå vurderer Hoseth å bruke regnjakke i morgendagens 17-maitog.

Hvilke følelser sitter inne hos dere spillere nå? - Det er tøft. Selv om det er meldt sol tror jeg at jeg skal ha på meg regnklær i 17. maitoget i morgen om det blir noen eggkasting.