- Det er kjipt akkurat nå, men jeg kommer tilbake

Den norske superstjerna om den alvorlige skaden.

I OPPTRENING: Aksel Lund Svindal (31) kunne nylig fjerne støtteskoen rundt venstrefoten. Norges beste alpinist de siste årene jobber nå hardt for å komme tilbake på ski. Dette bildet er tatt i Sölden i Østerrike, et par dager etter at han røk akillesen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I OPPTRENING: Aksel Lund Svindal (31) kunne nylig fjerne støtteskoen rundt venstrefoten. Norges beste alpinist de siste årene jobber nå hardt for å komme tilbake på ski. Dette bildet er tatt i Sölden i Østerrike, et par dager etter at han røk akillesen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er gått halvannen måned siden alpintstjerna Aksel Lund Svindal (31) røk akillesen under en landslagssamling i østerrikske Sölden.

Nå innrømmer 31-åringen overfor Dagbladet at det er tøft å gå skadet mens VM-sesongen pågår for fullt uten han.

- Det er kjipt akkurat nå, men jeg kommer tilbake og kjemper med de andre gutta om å vinne renn. Dette ordner seg, sier Lund Svindal til Dagbladet.

Operert umiddelbart Etter at den alvorlige skaden oppsto under ballek med lagkameratene 18. oktober, ble han umiddelbart kjørt til sykehuset i Innsbruck og operert.

«Shit happens», uttalte den alltid så positive Lund Svindal i en pressemelding dagen etter, vel vitende om at gullpanene for VM i februar etter alt å dømme røk samtidig med akillesen.

- Helt grei Seks uker senere har Lund Svindal nå kvittet seg med støtteskoen som han har gått med rundt venstrefoten siden den gang. Det er positivt i seg selv, men det norske fartsfantomet forteller at helsa fremdeles ikke er som den skal være.

- Den er helt grei. Ikke mer, dessverre. Ellers så hadde jeg vært på ski med de andre gutta, sier Lund Svindal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer