LANG FERIE: John Carew har ikke forhastet seg i jakten på ny klubb, men nå lover han at brikkene vil falle på plass i løpet av få dager. Her rusler han i Oslos gater før rosetoget i Oslo 25. juli, til minne om terrorofrene i Oslo og fra Utøya. 
Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
LANG FERIE: John Carew har ikke forhastet seg i jakten på ny klubb, men nå lover han at brikkene vil falle på plass i løpet av få dager. Her rusler han i Oslos gater før rosetoget i Oslo 25. juli, til minne om terrorofrene i Oslo og fra Utøya. Foto: Vegard Grøtt / ScanpixVis mer

- Det er klart i løpet av kort, kort tid

Carew har funnet seg ny klubb.

(Dagbladet): John Carew har ikke stresset med å finne seg ny klubb i sommer, men nå varsler 31-åringen at han straks har nyheter å komme med.

- Det er klart i løpet av kort, kort tid. Det er avgjort i løpet av noen dager. Men jeg kan ikke si hvilken klubb det er, sier han til TV 2.

For noen dager siden rapporterte Sky Sports at West Ham vurderer nordmannen nøye, særlig om Carlton Cole forsvinner før overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

Birmingham Mail har også skrevet at Carew kan være på vei til Aston Villas erkerival, Birmingham City. I en avstemning på avisas hjemmeside har 80 prosent svart at 31-åringen vil være et godt kjøp for klubben som rykket ned fra Premier League i mai.

Både Birmingham og West Ham har sin første seriekamp i Championship førstkommende helg, og ettersom Carew ikke har trent med noen klubb på lenge vil det trolig ta noen uker før han nærmer seg kampform.

Selv vil han ikke kommentere om det er Birmingham det er snakk om.

Carew har hatt en lang sommerferie, som har vart helt siden Norge tapte 0-1 mot Portugal 4. juni. Noen dager i forveien sa han til Dagbladet at han kunne velge den ligaen han ønsket seg.

- Jeg kommer ikke til å være interessert i å høre fra klubber før slutten av juni. Jeg har ferie og skal bare ta det helt med ro. Jeg skal ikke tenke på ny arbeidgiver og klubber, ingenting. Jeg er ikke interessert i å tenke på det akkurat nå.

- Du er ikke bekymret for at det ikke blir en klubb på det nivået du ønsker?

- Nei, det er jeg ikke bekymret for. Jeg får den ligaen jeg vil ha, men det skal være riktig lag i den ligaen jeg vil ha. Og som sagt er det ikke i mitt hode engang. Det er ikke fokus i det hele tatt. Jeg ser veldig fram til ferien og til å være bosmanspiller, til å kunne gjøre hva jeg vil. Fra å legge skoa på hylla til å fortsette, til å finne meg ny klubb tidlig eller vente med å gjøre det, sa Carew.