-Det er klart jeg tror på dette

Holdepunkt med joker og dobbeljackpot.

FULL FART TIL MÅL. Gårder Spiker'n går til mål så det gnistrer. Erland Holm har stor tro på sin hest. Og han satser på teten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FULL FART TIL MÅL. Gårder Spiker'n går til mål så det gnistrer. Erland Holm har stor tro på sin hest. Og han satser på teten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne 18 millioner på hest!

-Jeg kjører selvfølgelig for tet.

Det er flere raske fra start. Men Gårder Spiker'n er rask han også. Jeg tror jeg greier å holde kjappe hester ute på startsiden.

Og jeg har god tro på at Gårder Spiker'n leder hele veien, sier Erland Holm til Dagbladet.
-Men han er ikke avhengig av teten heller. Jeg tror han har en god sjanse uansett. Men det er jo klart at sjansen øker om vi greier å komme til føringen., konstaterer Holm.

Dobbel jackpot og joker

Det er dobbel jackpot og jokerpotten er i sving igjen.

 
Det betyr solid interesse for denne V75-omgangen på Biri travbane.
Blir det bare en kupong som overlever de sju løpene, venter det 18 millioner kroner i gevinst.
Uansett ligger det åtte millioner ekstra i potten om det blir flere som får sju rette.

Tungt belastet

Gårder Spiker'n er såkalt lett foran og går ganske tungt belastet.
-Men det er bedring. Før gikk han med jernsko og 600 gram tunge gummibusser. Nå har vi lettet ham og trekker på busser som veier 200 gram. Men han går fortsatt med jernsko foran og alluminium bak, forteller Erland Holm.

Han har en sjanse til i dag. Huserapp står uvanlig riktig inne i grunnlaget i sitt løp. Faktisk er det på krona. Hadde han tjent en eneste krone ekstra, ville han ikke vært startberettiget.

-Ja, mer perfekt går det jo ikke an å stå inne i grunnlaget. Men jeg tror Fetter'n T.G. blir for god. Men min hest er aktuell bak favoritten, avslutter Erland Holm.