Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er klart vi blir distrahert

AaFK-gutta flirer av «moteløve» Rekdal.

PRIORITERER SOLING: Kjetil Rekdal presenterte alternativ bademote på Gran Canaria denne uka. Til skrekkblandet fryd fra spillere og ledere. Foto: Aafk.no/Scanpix
PRIORITERER SOLING: Kjetil Rekdal presenterte alternativ bademote på Gran Canaria denne uka. Til skrekkblandet fryd fra spillere og ledere. Foto: Aafk.no/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kjetil Rekdal fikk gule fotballsko på moten da han med karrierens viktigste spark ga Norge 2-1 mot Brasil på straffespark.

Det er mer tvilsomt om han blir noen trendsetter med bademoten han presenterte på Gran Canaria denne uka.

Aalesunds fargerike trener viste ingen nåde på treningsfeltet da han kastet fillene og brettet opp shortsen i Speedo-lengde - til skrekkblandet fryd blant spillere og ledere.

- Jeg synes det er helt forferdelig å se på! Derfor prøver jeg å løpe så mye og hardt at jeg ikke klarer å se på Kjetil samtidig, sier en lattermild klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

- Vi begynner å bli vant til det nå, men det er klart at man blir litt distrahert, følger Peter Orry Larsen opp.

Rekdal kontrer med at spillerne i så fall har feil fokus. Selv fokuserer han på å opparbeide seg en gyllen brunfarge i den spanske januarsola, etter en kald norsk vinter.

- Dette er gratis soling, det! Jeg har hverken tid eller lyst til å ligge på bassengkanten hele dagen slik alle andre gjør. Så da må jeg benytte meg av de sjansene jeg har til å få litt farge, sier en for anledningen forfengelig Kjetil Rekdal.

Selv om noen i AaFK-miljøet kanskje vil protestere på akkurat det...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media