- Det er kynisk av Molde. De utnytter Starts økonomiske situasjon

Hevder det pågår forhandlinger om supertalentet Ajer (16).

TALENTFULL: Starts 16 år gamle midtbanespiller Kristoffer Ajer. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TALENTFULL: Starts 16 år gamle midtbanespiller Kristoffer Ajer. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge TV-kanalen C More er Molde i forhandlinger med Start om en overgang for sørlendingenes 16 år gamle midtbanespiller Kristoffer Ajer.

Prisen som skal være diskutert, skal være på rundt tre millioner kroner. Det er penger som i tilfelle vil komme en anstrengt Start-økonomi til gode.

Overfor Dagbladet er klubbdirektør Even Brandsdal ordknapp på spørsmål om påstandene fra Tippeligaens rettighetshaver stemmer.

- Vi kommenterer ikke spillerlogistikk. Det jeg kan si på generelt grunnlag, er at alt kan skje så lenge overgangsvinduet er åpent, sier Brandsdal til Dagbladet.

Nytt for Mjelde Start-trener Mons Ivar Mjelde har på sin side ikke blitt informert om en mulig overgang for midtbanejuvelen hans.

- Jeg har ikke hørt noe om dette, sier Mjelde til Dagbladet.

- Hvilken rolle er Ajer tiltenkt i Start denne sesongen?

- Ajer er en viktig spiller for Start. Han har hatt en positiv utvikling og må få lov til å fortsette med det. Jeg ser for meg at han får spille mye Tippeliga i 2015, sier Mjelde.

- Kynisk av Molde Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen har ikke besvart Dagbladets henvendelser i saken. Fotballekspert Joacim Jonsson mener imidlertid at tidspunktet for romsdalingenes mulige Ajer-kjøp er langt ifra tilfeldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.