- Det er lenge siden jeg har hatt «kyssemerke»

Se Bjørndalen gå «jaktstart» med rulleski og paintball.

PAINTBALL: Ole Einar Bjørndalen gikk en utradisjonell jaktstart med rulleski og paintball som et PR-stunt i Trandum leir. Foto: Endre Vellene
PAINTBALL: Ole Einar Bjørndalen gikk en utradisjonell jaktstart med rulleski og paintball som et PR-stunt i Trandum leir. Foto: Endre VelleneVis mer

Dagbladet har valgt å fjerne videoen som opprinnelig fulgte med denne saken, etter opplysninger om at Trandumskogen ble brukt som rettersted av de tyske okkupantene under andre verdenskrig.

TRANDUM LEIR (Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen (40) er trolig den skiskytteren i historien som har gått flest jaktstarter, og han er garantert den første som har gått det med rulleski og paintballgevær!

Rulleski i skogen I et pr-stunt for å vise hvordan rulleski - type offroad med store gummihjul - kan brukes for å trene i marka, i trygg avstand fra trafikkfarlige situasjoner, lar tidenes mestvinnende vinterolympier seg jakte på i skogen rundt Trandum leir ved Gardermoen av kompisene Dag Ivar Hovde (41) og Svein Ivar Moen (41).

Utrustet med paintballgevær og fargekuler ble det en ellevill jaktstart hvor Ole Einar Bjørndalen hadde to svært så skyteglade kompiser i hælene, og skal vi dømme ut fra treffsikkerheten, så ser Bjørndalen også ut til å ha beholdt skyteformen bra i sommer.

- Morsomste jaktstart Halsende gjennom et variert terreng på underlag av grus, gress og hardtråkka stier utartet paintballkrigen til scener som ethvert utdrikningslag ville vært fornøyd med. Bjørndalen og kompisene ble så ivrige at både gass og magasiner  måtte fylles opp flere ganger.

- Den morsomste jaktstarten jeg har gått noen gang, sa Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet da «jaktstarten» var over - og vi avslører  nok ikke for mye når vi røper at kompisene fikk inn flere gode treff på skiskytterlegenden.

- Sånn det føles - Det er lenge siden jeg har hatt «kyssemerke» på leggen. De fikk inn noen gode treffer på meg. Og jeg kan love at det svir og gjør vondt.

- Men samtidig er det litt sånn det føles å gå først i en jaktstart også; du skal holde unna for folk som jakter helt vilt på deg bakfra, sier Ole Einar Bjørndalen.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 832013441


Varnish cache server