Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er litt som å bli kalt stoffmisbruker etter å tatt smertestillende

Sparkede Laudrup slår tilbake mot rykteflom.

SLÅR TILBAKE ETTER RYKTEFLOM: Danske Michael Laudrup fikk sparken som manager i Swansea fire dager før møtet med rivalene Cardiff. I ettertid har det blitt skrevet mye basert på løse rykter om hva som skal være grunnen til sparkingen. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE ETTER RYKTEFLOM: Danske Michael Laudrup fikk sparken som manager i Swansea fire dager før møtet med rivalene Cardiff. I ettertid har det blitt skrevet mye basert på løse rykter om hva som skal være grunnen til sparkingen. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Danske Michael Laudrup fikk sparken som manager i Swansea fire dager før møtet med rivalen Cardiff. I ettertid har det blitt skrevet mye basert på løse rykter om hva som skal være grunnen til sparkingen.

- Det er selvfølgelig ikke gøy å høre eller lese om det som blir sagt, særlig når 80-90 prosent er løgn eller fordreid så mange ganger at man ikke har kjennskap til det lenger, skriver Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

Dårlig disiplin Flere hevder at Laudrup mistet jobben på grunn av dårlig disiplin. The Mirror beskriver blant annet hvordan en treningsleir i Dubai i fjor sommer ble preget av festing og fyll. Spillerne skal ha ønsket disiplin, uten å bli hørt. Selv mener han historiene er dratt ut av proporsjoner.

- Det er litt som om jeg ble kalt stoffmisbruker etter å tatt Panodil (smertestillende tabletter journ.anm.) i 2-3 uker. (Det er et tenkt eksempel dette, mine herrer), skriver han videre.

Dansken ønsker ikke å uttale seg konkret om hva han mener er løgn, og hva som er sant, og viser til en pressemelding som vil bli publisert av klubben på hans vegne.

Vil ligge lavt LMA (League Manager Association) har frarådet Laudrup å uttale seg om saken før den er helt ferdig.

På lørdag spiller Swansea derby mot Solskjærs Cardiff.

Det er første gangen på nesten ti år at klubben har sparket en manager.

Hele Norges coronakart