Nations League: Norge - Bulgaria

- Det er litt synd når én spiller blir så utsatt

Joshua King framprovoserte fire bulgarske gule kort. Landslagssjef Lars Lagerbäck tror ikke kveldens motstander hadde en plan om skade Norges superspiss.

UROMOMENT: Joshua King fikk gjennomgå av de bulgarske forsvarsspillerne. Her går Bournemouth-spissen i bakken etter en duell med Vasil Bozhikov i første omgang. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån
UROMOMENT: Joshua King fikk gjennomgå av de bulgarske forsvarsspillerne. Her går Bournemouth-spissen i bakken etter en duell med Vasil Bozhikov i første omgang. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge topper gruppe C3 etter at Mohamed Elyounoussi sørget for tre poeng med sin 1-0-scoring mot Bulgaria.

Særlig første omgang var svært imponerende, og TV 2-ekspertene Erik Thorstvedt og Jesper Mathisen omtalte omgangen som den beste under Lars Lagerbäck.

Sjefen sjøl sier seg enig i den beskrivelsen.

- Totalt sett er det en fantastisk bra match. Det eneste negative er at vi ikke utnytter sjansene våre. Forsvarsmessig er det klokkereint. Det er vanskelig å prestere bedre enn det vi gjør i dag, sett bort ifra at vi ikke bruker sjansene våre, sier svensken på pressekonferansen etter kampen.

- Han gjør en utrolig jobb

Norge topper gruppa med en margin på et plussmål mer enn Bulgaria. Med tomålsseier ville Norge hatt fordelen innbyrdes, men etter 1-0 i Sofia og 1-0 på Ullevaal, er det helt likt før de to resterende kampene.

Lagerbäck sier at et mål nummer to ikke var noe tema i pausen.

- Vi snakket ikke om resultatet. Det var litt om å fortsette å være kalde. Om noen dødballsituasjoner og sånt, sier svensken.

Joshua King hadde tre store misser, deriblant én bom på åpent mål sju minutter før slutt, men Lagerbäck ønsker heller å se på helheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer