JUBLER, JUBLER IKKE: Cristiano Ronaldo har ombestemt seg. Nå vil han aller helst score og vinne mot Manchester United i åttendedelsfinalen i Champions League.Foto: EPA/J.J.Guillen / Scanpix
JUBLER, JUBLER IKKE: Cristiano Ronaldo har ombestemt seg. Nå vil han aller helst score og vinne mot Manchester United i åttendedelsfinalen i Champions League.Foto: EPA/J.J.Guillen / ScanpixVis mer

- Det er litt trist, men jeg vil gjerne score mot Manchester United

Ronaldo gleder seg til å møte gamle venner.

(Dagbladet): Noen dager etter at det ble klart at Cristiano Ronaldo og Real Madrid møter Manchester United i åttendedelsfinalen i Champions League, påsto Ronaldo at han ikke ville feire en scoring mot gamleklubben.

Julefeiringa har tydeligvis fått ham på andre tanker. På en pressekonferanse i Madrid i dag forteller Ronaldo at en scoring mot Manchester United med påfølgende avansement er det som skal til for å rette opp den skjeve sesongstarten hos de spanske mesterne.

- Jeg føler fortsatt et sterkt vennskap og masse kjærlighet til dem, de er et lag som har gjort mye for karrieren min. Fansen kjenner meg godt og jeg har fortsatt mange venner jeg holder av der, fortalte Ronaldo på pressekonferansen ifølge engelske The Guardian.

- Men nå spiller jeg i Real Madrids farger, og det er vel litt trist egentlig, men jeg vil score mot dem. Jeg vil vinne den kampen, det ville gjort alt mye bedre.

Ronaldo har lenge måtte svare på rykter om at han er på vei til Paris St. Germain. Noe av grunnen er hans uttalelser om at han var profesjonelt ulykkelig i Real tidligere i høst, men når også trener Jose Mourinho nå kobles til den franske storklubben forsterkes også ryktene om Ronaldo.

Og når han samtidig ikke er villig til å forlenge kontrakten med Real Madrid utover 2015 blir det en evig runddans på ryktebørsen.

- Det temaet har det allerede blitt snakket mye om. Jeg kommer ikke til å si noe mer om fornying av kontrakten min, det er ikke viktig.