Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er magisk. De får navnet mitt til å høres ut som torden

Falcao om hyllesten.

NUMMER ÉN: Falcao åpnet målkontoen da Everton ble slått 2-1 hjemme på Old Trafford for litt over ei uke siden. Han lar seg imponere over trykket fra hjemmesupporterne. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX
NUMMER ÉN: Falcao åpnet målkontoen da Everton ble slått 2-1 hjemme på Old Trafford for litt over ei uke siden. Han lar seg imponere over trykket fra hjemmesupporterne. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Etter en lengre kamprekke uten nettkjenning åpnet Radamel Falcao målkontoen sin for Manchester United mot Everton forrige helg.

Også med flagget på brystet ble det nettsus for den langhårede kolombianeren da El Salvador fikk unngjelde med 3-0 natt til lørdag norsk tid.

- Det er magisk I etterkant av kampen ble stjernespissen intervjuet av kolombiansk presse, og han understreket igjen, som han har gjort tidligere, at han trives veldig godt i England.

Spesielt fansens velkomst er noe han har satt pris på.

- Det er magisk. Jeg hadde aldri trodd at en «institusjon» som Manchester United skulle vise meg slik kjærlighet. De får navnet mitt til å høres ut som torden på stadion. Det er noe som fyller meg med stolthet, sier han ifølge futbolred.com.

- Trives Falcao kom som kjent nordover fra Monaco til Manchester på deadline day i det som av mange ble beskrevet som en «sjokkerende» overgang.

I utgangspunktet er ikke overgangen permanent, men Manchester United har opsjon på kjøp i den gjeldende låneavtalen. Selv har ikke colombianeren noen planer om å spille andre steder.

- Familien og jeg trives her, og vi ønsker å bli i Manchester i mange år framover, forteller Falcao til Uniteds egen TV-kanal.

Preget av skaden Han har også sagt at han setter stor pris på at klubben valgte å satse på ham i det han beskriver som en vanskelig periode preget av mange skader. Han gikk blant annet glipp av sommerens fotball-VM, og det var noe som preget ham veldig.

- Det som skjedde i starten av året påvirket meg på alle mulige måter, men det gjorde også at jeg vokste som menneske, jeg fikk tid til å tenke og modne, forteller Falcao til Onda Cero.

- Jeg kommer fortsatt til å trenge litt tid før jeg er helt bra, men jeg følermeg veldig komfortabel og god på banen. Jeg er i harmoni med meg selv, med ballen og med fotballen.

FORTSETTER MÅLFORMEN: Radamel Falcao satte inn Colombias første scoring i 3-0-seieren over El Salvador natt til lørdag. Foto: AFP PHOTO/Jewel Samad/ NTB Scanpix
FORTSETTER MÅLFORMEN: Radamel Falcao satte inn Colombias første scoring i 3-0-seieren over El Salvador natt til lørdag. Foto: AFP PHOTO/Jewel Samad/ NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media