- Det er mange som tvilte

Stolt Nordlie etter at VIF fikk bank.

PERFEKT HJEMMEDEBUT: Tom Nordlie så laget sitt vinne 3-1 mot Vålerenga i sin første kamp på Fredrikstad Stadion. Dermed klatrer FFK over streken. Martin Andresen og Vålerenga kommer nærmere og nærmere nedrykkskamp. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
PERFEKT HJEMMEDEBUT: Tom Nordlie så laget sitt vinne 3-1 mot Vålerenga i sin første kamp på Fredrikstad Stadion. Dermed klatrer FFK over streken. Martin Andresen og Vålerenga kommer nærmere og nærmere nedrykkskamp. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Fredrikstad - Vålerenga 3-1

«Mentalt skakkjørte», var Tom Nordlies dom over egen spillergruppa etter 0-2-tap mot Tromsø for 14 dager siden. Så fikk han en landslagspause å jobbe på - og kanskje var det ikke mer som skulle til for å gjøre den samme gjengen til et vinnerlag.

For i Nordlies hjemmedebut mot Vålerenga i dag ble det 3-1-seier og en uhyre viktig trepoenger, som løftet Fredrikstad vekk fra nedrykksplass og opp på en foreløpig 12. plass.

Mot slutten av kampen reiste en fullsatt stadion seg i trampeklapp og taktfaste rop på Nordlie. Slikt faller selvsagt i smak hos mannen som har fått ansvaret med å redde klubben fra nedrykk. - Det er bedre enn det motsatte, så det setter jeg pris på. Nå skal vi suge på karamellen til til i morgen og jobbe videre. Jeg er ekstremt glad for tre poeng, sier Nordlie til NRK.

Stolt Nordlie

Spillermisnøyen som hersket i dagene rundt den nye treneransettelsen var i hvert fall umulig å få øye på mot Vålerenga. For de hvitkledde jobbet sokkene av seg - og responderte godt på tingene Nordlie har forsøkt å lære dem de siste to ukene. - Det var mange som tvilte, men jeg har aldri tvilt på det selv. Vi har langt igjen, men jeg er stolt av spillerne. De jobber iherdig og vi vinner fortjent, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer