- Det er morsomt å ha muligheten, men det er ikke noe jeg tenker veldig mye på

Tutta går inn på eksklusiv liste med seier i helgen.

EKSKLUSIV LISTE: Med seier til helgen kan Suzann Pettersen stå som vinner av den samme turneringen tre ganger på rad. Det har kun ni spillere klar før henne. Foto: AP Photo/Ahn Young-joon
EKSKLUSIV LISTE: Med seier til helgen kan Suzann Pettersen stå som vinner av den samme turneringen tre ganger på rad. Det har kun ni spillere klar før henne. Foto: AP Photo/Ahn Young-joon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søndag kan Suzann Pettersen stå som vinner av den samme turneringen for tredje gang på rad. Det har kun ni spillere klart før henne.

- Det er selvfølgelig morsomt å ha den muligheten, men det er ikke noe jeg tenker veldig mye på. Det var sykt kult å vinne på nytt i fjor. Det er bare å gjøre det samme i år, sier Tutta til NTB.

Siden annen verdenskrig er det kun ni spillere som har klart bragden å vinne samme turnering tre ganger på rad. Annika Sörenstam, Laura Davies og Karrie Webb er blant de mest kjente spillerne på listen.

Fem Asia-uker Turneringen spilles i Taiwan, men banen er byttet ut fra Tuttas to forrige seirer.

- Jeg har spilt på den et par ganger før. Det er fint å ha litt erfaring. Den største utfordringen er at det blåser mye, men det har jeg taklet bra tidligere i år.

Det norske golfesset er inne i sin femte strake uke på reisefot i Øst-Asia. Med stor interesse og sterke markedskrefter blir det etter alt å dømme også framtiden for LPGA-touren.

- Fem uker er ganske lenge, men man holder seg opptatt og dagene går fort. Heldigvis trives jeg på tur og på hotell. Men det trenger ikke å bli så mye lengre enn fem uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer