Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er mulig jeg dyttet Balotelli

Mancini husker ikke hva som skjedde i spillertunnelen.

DYTT I SPILLERTUNNELEN: Etter kampen mot Arsenal i går skal City-manager Roberto Mancini ha dyttet Mario Balotelli i spillertunnelen. Foto:  REUTERS/Sergio Perez og PHOTO/ANDREW YATES.
DYTT I SPILLERTUNNELEN: Etter kampen mot Arsenal i går skal City-manager Roberto Mancini ha dyttet Mario Balotelli i spillertunnelen. Foto: REUTERS/Sergio Perez og PHOTO/ANDREW YATES. Vis mer

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Manchester City spilte 1-1 mot Arsenal i går og City-sjef Roberto Mancini var ikke fornøyd med ett poeng på hjemmebane.

Etter kampen skal treneren ha dyttet City-spiller Mario Balotelli i spillertunnelen, skriver flere britiske aviser.

Mancini sa følgende da han ble konfronert med dytten etter kampen.

- Jeg husker ikke. Det er mulig at jeg dyttet ham. Jeg vet ikke hva som skjedde etter kampen. Jeg vet ikke om han spurte meg om noe, men det er ikke så viktig, sier Mancini ifølge The Guardian.

Dagbladet var på plass på pressekonferansen etter kampen på Etihad - og både Mancini selv og andre kilder avdramatiserte hendelsen og karakteriserer den som kameratslig.

Tror fortsatt på spissen
- Jeg skal spørre ham (Balotelli) i morgen, og forklare bedre neste gang, legger manageren til.

Balotelli kom inn som innbytter og fikk bare fem minutter på banen mot Arsenal. Spissen som imponerte for Italia i sommerens EM har slitt med spilletiden i starten av sesongen.

Rett før helgas kamp sa Mancini at Balotelli fortsatt er i fremtidsplanene hos den regjerende seriemesteren.

Vanskelig uke
- Min tålmodighet til ham er endeløs, sa Mancini til Daily Mail.

Etter 1-1 mot Arsenal står City med to seire og tre uavgjort etter fem serierunder.

- Jeg synes synd på spillerne, fordi det har vært tøft etter Real Madrid-kampen. Jeg er bekymret fordi vi fortsetter å slippe inn mål, sier Mancini.

INNBYTTER: Manchester Citys Mario Balotelli kom inn som innbytter mot Arsenal, men klarte ikke sørge for City-seier i sluttminuttene. Foto:EPA/LINDSEY PARNABY
INNBYTTER: Manchester Citys Mario Balotelli kom inn som innbytter mot Arsenal, men klarte ikke sørge for City-seier i sluttminuttene. Foto:EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media