Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er mye drittslenging

John Arne Riise om jenterykter og baksnakking.

(Dagbladet.no): John Arne Riise er en av Norges mest suksessrike fotballproffer.

I et intervju med magasinet Mann forteller 24-åringen at ikke alle har unnet ham framgangen, på veien fra Aalesund FK, via Monaco og til Liverpool.

Spesielt da han reiste til Frankrike som 17-åring synes Riise han ble baksnakket voldsomt i hjembyen Ålesund.

- Det er mange som absolutt skal fortelle meg hvor dårlig jeg er. Det er mye drittslenging. Men jeg har gitt opp. Det er umulig å få alle til å like meg, sier Riise til Mann.

Som hevder han ikke bryr seg om pengene han tjener i Liverpool. Det er langt viktigere at han har gjort seg fortjent plassen på laget.

Vil sette norgesrekord

Denne sesongen har nordmannen spikret plassen sin på laget, både som venstreback og venstre kant. Under klubbens nye manager Rafal Benitz har han også gjenfunnet målteften med fem ligascoringer.

Men han nøyer seg ikke med å storspille for de helrøde. I intervjuet med magasinet forteller han at et av målene hans er å sette norgesrekord i landskamper. I tillegg frister det med tippeligaspill. Kanskje for moderklubben Aalesund.

FAST PÅ KANTEN: John Arne Riise er bankers på Liverpool-laget. Det betyr mye mer for nordmannen enn penger, sier han. Foto: SCANPIX/AP
FAST PÅ KANTEN: John Arne Riise er bankers på Liverpool-laget. Det betyr mye mer for nordmannen enn penger, sier han. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

- Ja, eller Vålerenga. Det hadde vært gøy, sier Riise til Mann.

Single, men ikke interessert

Rødluggen er single etter bruddet med kona Guri. Han forteller at han ikke lar seg imponere av jenter som kommer bort til ham på byen.

Han er ikke interessert i dem, og han gremmes over alle ryktene om seg selv.

- Jeg vet hvorfor de prater med meg. Det har ikke noe med meg som person å gjøre.

RYKTER:</B> I intervjuet med Mann forteller Riise at folk tipser ukeblader, bare de ser han sammen med venner på gata.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media