- Det er mye tull som står i avisene, og en del fakta

Vennene spurte ut Solskjær om England-planene hans.

VIL FORSTERKE:   - Vi er på utkikk, og det kommer nok et bud. Det er bare positivt med nye folk inn i gruppa. Jeg har en sterk stall, men nye impulser og nye lagkamerater er ikke dumt, sier Solskjær. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
VIL FORSTERKE: - Vi er på utkikk, og det kommer nok et bud. Det er bare positivt med nye folk inn i gruppa. Jeg har en sterk stall, men nye impulser og nye lagkamerater er ikke dumt, sier Solskjær. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

Ole Gunnar Solskjær er på utkikk etter nytt blod i stallen. Cupene skal bli redningen for stjernemanageren og Molde.

Neste uke spiller laget to kamper. Ranheim i NM (onsdag) og Vålerenga i serien lørdag.

- Det har sett positivt ut de siste kampene. Vi står med bare ett tap siden slutten av april. Cupen i Norge blir meget viktig for oss. I tillegg er europacupen et mål for klubben. Hvis vi fortsetter med bare et tap per sjuende kamp, vil vi også kunne skaffe oss en hederlig plass i serien, sier Solskjær til NTB.

Etter to strake seriegull startet hans Molde katastrofalt i serien før det har bedret seg noe.

- Jeg lærer noe hele tiden. I ettertid ser jeg at jeg gjorde et helt feil valg (med laget) i kampen mot Sandnes Ulf. Laget fikk også en virkelig smell mot Haugesund. Den trengte vi.

Nytt blod Det er trolig at Molde forsterker laget i sommer.

 - Vi er på utkikk, og det kommer nok et bud. Det er bare positivt med nye folk inn i gruppa. Jeg har en sterk stall, men nye impulser og nye lagkamerater er ikke dumt, sier Solskjær.

Han er en evig mann for ryktemarkedet. Solskjær er flere ganger koblet til engelske klubber. Han har også takket nei til konkrete tilbud.

- Det er mye tull som står i avisene og en del fakta. Vi var nylig i Manchester, og selv venner spurte om «det var sant». Men jeg er vant til dette. Det eneste jeg tenker på nå, er å jobbe hardt for at Molde skal få en god sesong. Det gjelder å leve i nuet, sier Solskjær.

Hysteri Han gleder seg stort over U21-landslagets EM-spill. Men Molde-manageren er ikke helt med på bølgen hittil.

- Det er litt hysterisk å ta av på denne måten allerede nå. Ikke misforstå meg, dette er noe norsk fotball virkelig har trengt. Det er en fantastisk gjeng spillere som får lov av ledelsen til å by på seg selv. Men det er først i dagene som kommer vi virkelig får svaret. I England-kampen var det en del Tor Ole (Skullerud, trener) gjerne ville sett annerledes. Det sa han selv, sier Solskjær til NTB noen timer før Italia-kampen (1-1).

Han har fire mann med i troppen. De får mye spilletid, og lørdag går semifinalen.

(NTB)