«Det er nå det begynner»

PARIS (Dagbladet): - Thomas sitter oppe på rommet og er lei seg for at han har skuffet deg, var natt-beskjeden Steffen Tangstad fikk fra trener Harald Skog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Tøv, svarte manageren og TV-mannen og gikk opp til Thomas - det er nå det begynner.

Steffen Tangstads framtidsplaner for Thomas Hansvoll ble ikke svekket etter poengtapet over 12 runder mot WBA-mester Bruno Girard. Snarere tverti mot. For tilbakemeldingene Tangstad fikk både fra de WBA-utsendte, Canal+ i Frankrike og Girards manager Michele Acariés var utelukkende positive. Og dermed synes veien å være kort til en ny tittelkamp for Hansvoll.

Med venner og en manager i de riktige posisjonene er det sånn denne bransjen er.

- Thomas er bare 27 år og har egentlig akkurat startet karrieren, sier Steffen Tangstad. - Sjøl om han debuterte allerede i november 1994 ble det ikke fart på karrieren før han slo ut Ole Klemetsen. Og derfor ser jeg positivt på framtida og er ganske sikker på at jeg kan få til en ny VM-kamp mot vinneren av Bruno Girard og amerikaneren Lou Del Valle.

De beste kortene

Steffen Tangstad er matchmaker, promotor og manager for Thomas Hansvoll. Samtidig har han «sin egen» TV-kanal. Og når du fyller fire stoler rundt et forhandlingsbord, stiller du sterkt. Og TV-veien til de tusen hjem er den desidert sterkeste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer