Det er NFFs manglende mediestrategi som får fotballen til å se kriminell ut

NFFs generalsekretær Kjetil Siem skaffet fotballen 50 millioner kroner ekstra på tre reiser til Sveits. Likevel er en påstått lunsj til 4500 kroner alt vi snakker om.

I SØKELYSET IGJEN: Fotballens pengebruk og generalsekretær Kjetil Siems reisevaner er under lupen. Det er bra. Men istedenfor å forsvare seg med fakta lar NFF seg drive fra skanse til skanse som om det som bedrives på Ullevaal Stadion er lyssky virksomhet. Det er ikke bra ut og vitner om store kommunikasjonsproblemer.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I SØKELYSET IGJEN: Fotballens pengebruk og generalsekretær Kjetil Siems reisevaner er under lupen. Det er bra. Men istedenfor å forsvare seg med fakta lar NFF seg drive fra skanse til skanse som om det som bedrives på Ullevaal Stadion er lyssky virksomhet. Det er ikke bra ut og vitner om store kommunikasjonsproblemer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOK EN GANG henger Norges Fotballforbund i tauene. Nok en gang rundjult og til spott og spe. I snart to måneder har Norges største særforbund latt VGs krav om innsyn drive dem fra skanse til skanse, uten å ha gjort noe som ikke er innafor. Uten å forsvare seg med fakta. For istedenfor å gå høyt i banen og møte angrepene med relevant dokumentasjon, lar de elendig kommunikasjon og mangelen på en tydelig mediestrategi ødelegge omdømmet nok en gang.

Som om selvskading er en ønsket ferdighet på Ullevaal Stadion.

VG HAR GJORT en meget god jobb i denne saken. Åpenhet er viktig, det vil vi ha. At ingen kan føle seg trygge holder orden i mange skuffer. Men paradokset i denne saken er at den skadelidende part, Norges Fotballforbund, nærmest har gjort alt de kan for å gjøre VGs gode jobb enda bedre for VG.

Gjennom å framstå som en handlingslammet organisasjon med svin på skogen.

FOR DET ER ikke generalsekretær Kjetil Siems reiseregninger for 2015 som er problemet i denne saken. De holder vann alle dager. 494 016 kroner i totale utgifter fordelt på 120 reisedøgn til 15 land og tre kontinenter vitner ikke om champagne på skjorta og russisk kaviar i håret. Men istedenfor å offentliggjøre reiseregning for reiseregning slik de er levert, signert, attestert og godkjent, velger NFF å gjøre det i bulks form.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer