Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er noe magisk over Arsenal

Sol Campbell ønsker å bli i storklubben. Direkte fra kl. 15: Premier League

(Dagbladet.no): Sol Campbell sier at magien over Arsenal gjør at han vil akseptere betingelsene i kontraktsforslaget. Samtalene har vært i gang lenge, og det blir ikke aktuelt å benytte seg av Bosman-mulighetene i januar.

- Det er noe magisk over denne klubben - fra styret til manager, spillerne og særlig fansen. Jeg elsker å være her. Hvorfor skulle jeg ønske å spille for noen andre, sier Campbell til News of the World, ifølge SkySports.

Møter skadeforfulgt Liverpool

Så gjenstår det å se om Arsenal klarer å finne tilbake til magien ute på banen mot Liverpool på bortebane i dag. Både Chelsea og Manchester United sikret seg tre poeng i går, og Arsenal ligger nå fem poeng bak Chelsea - med én kamp mindre spilt.

The Gunners klarte «kun» uavgjort mot PSV Eindhoven i Champions League, men bør ha brukbare muligheter mot et skadeforfulgt Liverpool.

Tottenham trenger seier

Før kampen blåses i gang på Anfield, møtes Newcastle og Everton, to lag som begge har sterke resultater i de siste kampene. Newcastle knuste Sochaux 4-0 på bortebane i UEFA-cupen torsdag, mens Everton ligger på en imponerende fjerdeplass i Premier League.

For Tottenham er kun seier godt nok. Kun ett poeng skiller London-laget fra den berømte streken. Fansen har ikke opplevd seier på hjemmebane siden Tottenham slo Birmingham 1-0 28. august.

image: - Det er noe magisk over Arsenal

Og det kan bli tøft i dag også. Steve McClarens gutter jakter sin tredje strake seier i Premier League, og Middlesbrough vil klatre forbi Manchester United med tre poeng i dag.

<B>SKAL STOPPE LIVERPOOL:</B> Sol Campbell (t.v) og Arsenal går for tre poeng mot Liverpool på bortebane i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media