- Det er noe magisk over Arsenal

Sol Campbell ønsker å bli i storklubben. Direkte fra kl. 15: Premier League

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sol Campbell sier at magien over Arsenal gjør at han vil akseptere betingelsene i kontraktsforslaget. Samtalene har vært i gang lenge, og det blir ikke aktuelt å benytte seg av Bosman-mulighetene i januar.

- Det er noe magisk over denne klubben - fra styret til manager, spillerne og særlig fansen. Jeg elsker å være her. Hvorfor skulle jeg ønske å spille for noen andre, sier Campbell til News of the World, ifølge SkySports.

Møter skadeforfulgt Liverpool

Så gjenstår det å se om Arsenal klarer å finne tilbake til magien ute på banen mot Liverpool på bortebane i dag. Både Chelsea og Manchester United sikret seg tre poeng i går, og Arsenal ligger nå fem poeng bak Chelsea - med én kamp mindre spilt.

The Gunners klarte «kun» uavgjort mot PSV Eindhoven i Champions League, men bør ha brukbare muligheter mot et skadeforfulgt Liverpool.

Tottenham trenger seier

Før kampen blåses i gang på Anfield, møtes Newcastle og Everton, to lag som begge har sterke resultater i de siste kampene. Newcastle knuste Sochaux 4-0 på bortebane i UEFA-cupen torsdag, mens Everton ligger på en imponerende fjerdeplass i Premier League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.