IVRIG ETTER Å TA MANCINI? Roberto Mancini ble oppsøkt av Aston Villa-sjef Paul Lambert (t.v) i går. City-manageren mener skotten ikke ville holdt på sånn hos andre storklubber. Foto: REUTERS/Phil Noble
IVRIG ETTER Å TA MANCINI? Roberto Mancini ble oppsøkt av Aston Villa-sjef Paul Lambert (t.v) i går. City-manageren mener skotten ikke ville holdt på sånn hos andre storklubber. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

- Det er noen managere som helst bør holde kjeft

Mancini i klinsj med Villa-sjef.

(Dagbladet): Manchester City - Aston Villa 2-4 (etter ekstraomganger).

Ligamester City ble slått ut av ligacupen i går, etter et ytterst sjeldent hjemmetap. Etter matchen var City-sjef Roberto Mancini mektig irritert, av flere grunner.

Ny krangel Italieneren ergrer seg voldsomt over at han nok en gang ble utsatt for munnhuggeri fra en annen trener underveis i kampen.

- Jeg er lei av sånne managere, sier Mancini.

Det startet da Mancini klagde sin nød til fjerdedommeren, etter en takling på Gareth Barry fra Joe Bennett i 2. omgang. Da var Villa-sjef Paul Lambert kjapt borte hos City-sjefen og sa sin mening høylytt.

Tidligere har Mancini blant annet kranglet med Alex Ferguson på sidelinja, og havnet i basketak med Everton-manager David Moyes.

- Jeg sa ingenting til Lambert. Det er noen managere som helst bør holde kjeft, sier Mancini og opplyser at han bare henvendte seg til fjerdedommeren for å spørre om mannen med fløyta hadde lagt igjen de gule kortene i garderoben.

- Jeg vet ikke hvorfor dette skjedde. Jeg ville forstått det hvis jeg snakket til ham, men jeg sa ingenting. Jeg er lei av denne oppførselen, sier Mancini.

Han antyder at Lambert ikke hadde tort å oppføre seg på samme måte mot andre toppklubber.

Sier ingenting på Old Trafford? - Noen ganger drar disse managerne til store stadioner, og da sier den andre manageren hva som helst. Og de sier ingenting. Når de drar til Old Trafford sier de ingenting. Når andre managere snakker om dommeren, da sitter de på benken sin. Jeg liker ikke den type oppførsel, sier Mancini.

City har sluppet inn åtte mål på de tre siste kampene, eller 16 på de siste åtte. Til sammenlikning fikk motstanderne bare score 29 ganger på 39 seriekamper i gullsesongen.

Italieneren klager ikke på resultatet i går kveld, og han byttet ut ti av elleve spillere fra uavgjortkampen mot Arsenal søndag.

- Vi var uheldige, fordi vi hadde mange sjanser. Men vi slapp inn mål etter feil, og de fortjente å gå videre. Jeg er skuffet over resultatet, men vi spilte ikke bra, sier Mancini til Citys hjemmeside.

VILLAS FJERDE MÅL: Her scorer Aston Villas Gabriel Agbonlahor (t.v) bortelagets fjerdemål, på overtid på Etihad Stadium. Foto: AP/Clint Hughes
VILLAS FJERDE MÅL: Her scorer Aston Villas Gabriel Agbonlahor (t.v) bortelagets fjerdemål, på overtid på Etihad Stadium. Foto: AP/Clint Hughes Vis mer