- Det er nok årets feiring

Christian Gytkjær måtte bare le av seg selv etter dette.

(Dagbladet): Tre minutter før slutt, på stillingen 2-1 til Haugesund, satte danske Christian Gytkjær ballen i mål på Haugesund Stadion. Trodde han.

For der Gytkjær stormet mot Maakeberget for å feire en garantert trepoenger mot Rosenborg, sto linjedommeren igjen med flagget i været. Det så alle andre enn Gytkjær, som tok imot publikums feiring og omfavnelser mens spillet kom i gang på banen igjen.

- Det var først da jeg sto der oppe med fansen og kikket meg tilbake at jeg skjønte det var blåst for offside, sier Gytkjær til Dagbladet.

Komisk
Dansken ler fortsatt av at han var den eneste på hele stadion som ikke fikk med seg at målet var annullert. På vei tilbake på banen kunne alle se et bredt smil på Gytkjærs ansikt.

- Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å le, jeg så jo det komiske i situasjonen, sier Gytkjær.

Årets feiring
Og ikke nok med at han jublet hemningsløst for et mål som ble avblåst for offside, han bommet like gjerne i opphoppet på reklameskiltet bak målet også. Etter først å ha snublet litt, klatret han opp til fansen. Alt mens resten av spillerne gjorde seg klare til å spille videre etter offsiden.

- Jeg hadde bestemt meg for å å feire med fansen, så jeg klatret opp til dem selv om jeg bommet på opphoppet, forteller Gytkjær.

- Det er nok årets feiring, det der, ler dansken.

Ergerlig
Som du kan se i videoen i toppen av saken, var ikke Gytkjær i offside da han ble spilt gjennom. Gytkjær innrømmer også at hans første følelse var ergrelse da han sto foran tribunen og så linjemannens flagg.

AUDA: Gytkjær bommet litt i opphoppet, men lot seg ikke stoppe av det. Noen sekunder etter denne snublingen sto han sammen med Maakeberget og jublet. For så å innse at han var avblåst for offside.
AUDA: Gytkjær bommet litt i opphoppet, men lot seg ikke stoppe av det. Noen sekunder etter denne snublingen sto han sammen med Maakeberget og jublet. For så å innse at han var avblåst for offside. Vis mer

- Jeg føler fortsatt at jeg scoret det målet, sier Gytkjær til Dagbladet.

Haugesund vant til slutt 3-1 etter at Tor Arne Andreassen satte inn det siste målet minuttet før full tid.