- Det er nok mitt beste mål, ja

Eric Hassli fikk drømmetreff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): OK, vi skal være de første til å innrømme at «drømmetreff» er et forslitt uttrykk i fotballens verden. Men noen ganger er det likevel helt på sin plass.

Som da franske Eric Hassli reddet poeng for Vancouver Whitecaps i natt.

- Det er nok det beste målet tror jeg, ja, svarte franskmannen ved hjelp av tolk på spørsmål om det var karrierens fineste ifølge The Vancouver Sun.

Han hadde selv gitt bortelaget ledelsen mot Seattle Sounders på straffespark i første omgang.

Den forsvarte de inntil Seattle utliknet etter 81 minutter, og bare tre minutter seinere snudde kampen til 2-1.

Men det tok mindre enn et minutt før Hassli klinket inn et mål som de fleste av oss knapt klarer å score i drømme.

Med en elegant førsteberøring chippet han ballen over en forsvarer, og før den landet igjen, klinket han den i en bue over Kasey Keller i Seattle-målet.

Den tidligere Premier League-keeperen med 102 landskamper var ikke i nærheten av å kunne stoppe skuddet.

- Store spillere leverer store prestasjoner og hva kan man si om det skuddet fra Eric? Det var fantastisk, sier Vancouver-trener Tom Soehn.

• Scoringen er definitivt et av de mest spektakulære målene som er scoret på toppfotball så langt i år. Har du andre favoritter? Del dem i kommentarfeltet!

STILSTUDIE: Ifølge bildeteksten fra Associated Press er dette skuddet som blåste over Kasey Keller og i mål. Foto: Elaine Thompson, AP/Scanpix
STILSTUDIE: Ifølge bildeteksten fra Associated Press er dette skuddet som blåste over Kasey Keller og i mål. Foto: Elaine Thompson, AP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer