Det er norsk som er best

Endelig! Nå er Jetstile den nye store travsjterna etter triumfen i Forus Open.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ble skrevet historie på Forus travbane søndag. Ikke nok med at det ble dobbelt norsk i det internasjonel storløpet Forus Open. Men begge hestene er også født i Norge!

Thai Tanic tok en klar andre plass og fikk 400.000 kroner fra posisjonen bak den suverene vinneren.

-En voldsom følelse, rett og slett, oppsummerte trener Per Johansen etter den gedigne triumfen til Jetstile.

-Dette er det største i min karriere. Jeg har aldri vunnet et Grand Cirquit før, sa kusk Geir Vegard Gundersen. Han hadde også all grunnt til å være fornøyd med egen kusking.

-Da det var 900 meter igjen av løpet, begynte jeg å tenke hvordan jeg skulle greie å tape dette løpet, smilte Gundersen.

Han fikk dempet tempoet til 1.12 den første kilometeren. Jetstile kontrollerte alt inn mot mål. Gundersen kunne også kjøre unna og slapp fram Thai Tanic til andre plassen.

I dag var ikke Gundersen redd for noen!

Neste oppgave for  Jetstile blir sannsynligvis under trippeltravet på Jarlsberg.

FANKLUBBEN ØKER. Jetstile er blitt den verdensstjerna mange har ventet på. Nå blir ikke fanklubben til hesten mindre etter triumfen i Forus Open. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FANKLUBBEN ØKER. Jetstile er blitt den verdensstjerna mange har ventet på. Nå blir ikke fanklubben til hesten mindre etter triumfen i Forus Open. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

-Jeg vil veldig gjerne vise fram hesten til det entusiastiske og flotte publikummet på Jarlsberg den helgen, sa eier Erik Sandbæk etter den store triumfen.

Så venter internasjonale storløp hvor som helst. Nå er Jetstile inne i det virkelig gode selskap en gang for alle. Invitasjonene vil strømme inn etter denne oppvisningen.

Jetstile satte norgesrekord på 1.11,3 og ble belønnet med en million kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer