DEMMER OPP FOR EXIT-RYKTER: José Mourinho var i hardt vær etter oppførselen i supercupfinalen mot Barcelona, men tilbakviser rykter om at han er på vei bort fra Real Madrid.Foto: SCANPIX/EPA/ALBERT OLIVE
DEMMER OPP FOR EXIT-RYKTER: José Mourinho var i hardt vær etter oppførselen i supercupfinalen mot Barcelona, men tilbakviser rykter om at han er på vei bort fra Real Madrid.Foto: SCANPIX/EPA/ALBERT OLIVEVis mer

- Det er null sjanse for at jeg slutter. Null sjanse!

Mourinho tar til motmæle mot rykteflom i åpent brev.

(Dagbladet): Real Madrid-trener José Mourinho har vært i hardt vær helt siden tumultene som oppsto i etterkant av Marcelos grusomme takling på Cesc Fabregas på overtid av den spanske supercupfinalen forrige onsdag.

Og for en sjelden gangs skyld tok også den Real-vennlige sportspressen i Madrid avstand fra portugiserens oppførsel da han blant annet stakk fingeren i øyet på Barcelona-assistent Francesc «Tito» Vilanova - en handling han siden har nektet å beklage.

Mange har spurt seg hvilke konsekvenser de mange kontroversene kan få for Mourinho. Lengst gikk Canal Plus, som ifølge lavanguardia.com, meldte at «The Special Ones» dager i den spanske hovedstaden kunne være talte.

Det var en melding som fikk en Mourinho til å ta pennen fatt og forfatte et åpent brev på Real Madrid sine hjemmesider. Han er nemlig stadig sulten på å fjerne Barcelona fra den spanske fotballtronen.

Dømt ut i fra ordlyden er det iallfall en Mourinho på offensiven som tar til motmæle mot ryktene:

«Bare dem som ikke kjenner meg kan drømme om, finne opp eller tro at jeg kommer til å forlate Real Madrid på dette stadiet.

Jeg tror mange mennesker ble overrasket over kvalitetsfotballen Real Madrid spilte i sesongoppkjøringen, og jeg tror derfor det ville komme som overraskende nyheter på dem om jeg forlot klubben nå. Umulig!

Jeg har en fantastisk klubbpresident, som er veldig intelligent og som jeg har et varmt vennskap med. Jeg har også en direktør som jobber for klubben 24 timer i døgnet. Derfor er motivasjonen min enorm, og min «Madridismo» (et ideal for vakker fotball i Real Madrid, journ.anm.) er enda mer strålende enn den til noen uekte «Madridistas» (Real Madrid-supportere, journ.anm.).

Det er ingen mulighet for at jeg slutter. Ingen mulighet!

Jeg ønsker samtidig også å be om unnskyldning til alle «Madridistas», ogbare til dem, for oppførselen min i forrige kamp. Enkelte er bedre tilpasset hykleriet i fotballen enn det jeg er, og de gjemmer ansiktene sine og hvisker i krokene.

Jeg forsøker ikke å bli en hykler, og det ønsker jeg heller ikke.

De beste ønsker til alle, og på gjensyn i morgen på Santiago Bernabeu.»

I morgen møter Real Madrid tyrkiske Galatasaray til treningskamp i Madrid for å vedlikeholde formen mens streiken i spansk fotball pågår - med José Mourinho som sjef på hjemmelagets innbytterbenk.