- Det er Odd på sitt beste. Det er klassisk dem

Slo Start i Skien.

FORTSETTER Å SCORE: Jone Samulesen tegnet seg for ni mål i fjorårets Tippeliga. I dag scoret «siddisen» igjen. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FORTSETTER Å SCORE: Jone Samulesen tegnet seg for ni mål i fjorårets Tippeliga. I dag scoret «siddisen» igjen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• ODD - START 1-0 (0-0)

SKAGERAK ARENA (Dagbladet): En drøy time mot Start var alt Odd trengte på å bevise at de blir å regne med i toppen av Tippeligaen også i 2015.

Fjorårets positive overraskelseslag vant treningskampen i solskinnet på Skagerak Arena 1-0, etter et vakkert angrep avsluttet av midtbanespiller Jone Samulsen.

- Det er klassisk Odd. Opp på kant. Tidlig innlegg. Spiss som header ned til en indreløper som er på vei inn i boks, og som scorer. Det er Odd på sitt beste, mener Dagblad-kommentator Morten Pedersen.

Stor forskjell Samuelsen, som scoret ni mål og assisterte ytterligere åtte fra midtbaneposisjon sist sesong, fikk muligheten til å senke Start etter et nydelig innlegg av Håvard Storbæk. 

Innbytteren fant spydspiss Frode Johnsen på bakre stolpe, som gjorde jobben enkel for Samuelsen da han headet ballen rolig ned mot femmeteren.

Scoringen kom etter en 1. omgang hvor Odd styrte så å si alt som skjedde på Skagerak Arena. Bare en opplagt Håkon Opdal i Start-buret hindret ledelse før lagene gikk inn til hvilen. 

- I dag har vi fått sett forskjellen på topp fem og bunn fem i årets Tippeliga. Selv om Odd manglet en del balltempo, så gjør ikke det noe så lenge det er en måned igjen til seriestart. Odd spiller som Odd, så det vil komme, sier Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer