- Det er på tide å ta tak i dette problemet. Spillerne fortjener bedre

Flere skrekksmeller.

STJERNESMELL:  Allerede tidlig i den første omgangen fikk tyske Christoph Kramer kjenne hvor hard en argentinsk skulder kan være. Ezequiel Garay traff Sami Khediras erstatter i en hard, men klokkeren, duell og sendte lagkameraten til Håvard Nordtveit i bakken. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko
STJERNESMELL: Allerede tidlig i den første omgangen fikk tyske Christoph Kramer kjenne hvor hard en argentinsk skulder kan være. Ezequiel Garay traff Sami Khediras erstatter i en hard, men klokkeren, duell og sendte lagkameraten til Håvard Nordtveit i bakken. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble aldri noen stor målfest på Maracana mellom Tyskland og Argentina i går kveld, men det var i aller høyeste grad en kamp med nerve, hurtig spill, målsjanser og til slutt en verdig vinner.

Men kampen vil bli husket vel så godt for sine knallharde dueller.

32 år gammel reprise Selv funksjonærene på indre bane holdt hendene foran øynene da Manuel Neuer kopierte sine landsmenn Harald Schumacher og Heinz Müller, og rammet Gonzalo Higuain med voldsom kraft.

Argentineren gikk i bakken, men til motsetning fra stakkars Patrick Battiston, som i 1982 fikk ufrivillig nærkontakt med hofta til Schumacher, kom Napoli-spissen seg på beina igjen med alle tennene der de hører hjemme.

Det er opplagt at ingen vil gi seg i en VM-finale, men det skal godt gjøres å komme upåvirket fra et slikt sammenstøt. Og ganske riktig, noen minutter senere måtte Higuain takke av.

Kjempetrøkk Spørsmålet er om han skulle sluppet innpå igjen. Den internasjonale spillerorganisasjonen FIFPro var mildt sagt skeptiske.

- Higuain får en kjempetrøkk. Han burde vært sjekket for hjernerystelse. Det er på tide å ta tak i dette problemet, sier de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer