Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er piss

Svenskenes yndling gråt etter tapet for Norge.

FOR STERKE: Isabelle Gullden og de svenske håndballjentene gjorde alt de kunne for å stoppe Tonje Nøstvold og Norge, men klarte det ikke.Foto: SCANPIX/EPA/Claus Fisker
FOR STERKE: Isabelle Gullden og de svenske håndballjentene gjorde alt de kunne for å stoppe Tonje Nøstvold og Norge, men klarte det ikke.Foto: SCANPIX/EPA/Claus Fisker Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norge - Sverige 25-20.

De svenske jentene ga Norge virkelig kamp om EM-gullet, men måtte til slutt gi tapt mot et bedre lag i Herning i ettermiddag.

Playmaker Isabelle Gulldén gråt av skuffelse etter kampslutt.

- Det er piss. Vi spiller en bra førsteomgang, men i andre omgang er det som vi slipper gasspedalen helt. Vi mister det totalt. Vi slutter å gå på mål, jeg vet ikke om vi er slitne eller hva som skjer, sier Gulldén, ifølge Expressen.

Stort
Likevel innser nok den svært slitne svenske jenta etter hvert at sølv er en stor prestasjon for en nasjon som aldri har vært i en finale tidligere.

- Akkurat nå er det tungt å tape. Men det er klart at når vi tenker tilbake på dette, vil det være noe av det største vi har vært med på. Men akkurat nå er vi skuffet, sier Isabelle Gulldén.

Det er lagvenninnene også.

- Det er klart vi er stolte. Vi har kommet til EM-finalen, men det er jævlig surt å tape. Vi skulle jo gjerne ha vunnet, sier Annika Wiel Fredén, ifølge Aftonbladet.

- De fikk oss til å gå innover i angrep. Vi klarte ikke å holde dem, sier Wiel Fredén.

Skulle scoret flere
Svenskenes trener Per Johanssons taktiske grep har fått Sverige dit de er i dag. Etter tapet for Norge er imidlertid også han svært skuffet.

- Vi skulle scoret litt flere i førsteomgangen, det var det som var muligheten vår. Etter det blir nordmennene for sterke, sier Johansson til TV 2.

- Når banketten kommer er vi nok litt gladere, sier han.

Glad er han definitivt ikke i de danske dommerne.

- Norge drar i armene og skal vises ut mer. Det er derfor jeg går i taket, sier han, ifølge NTB.

SKUFFET: Per Johansson.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SKUFFET: Per Johansson. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!