- Det er respektløst overfor spillerne mine

Van Gaal langer ut mot overgangsrykter.

IRRITERT: Manchester United-manager Louis van Gaal  liker ikke ryktene om at United skal få store summer til å forsterke laget. Foto: EPA/PETER POWELL
IRRITERT: Manchester United-manager Louis van Gaal liker ikke ryktene om at United skal få store summer til å forsterke laget. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Louis van Gaal langer ut mot avisoppslagene som sier at han får over 1 milliard kroner til nye spillere.

Ifølge flere engelske medier, deriblant Daily Telegraph, skal United til sommeren være villig til å forsterke stallen for minst 100 millioner pund. Enkelte har gått så langt som å hevde at van Gaal vil kunne få bruke så mye penger han vil.

Selv er nederlenderen alt annet enn begeistret over oppslagene.

- Jeg synes det er motbydelig å skrive om slike summer. Det er respektløst overfor spillerne mine, sa van Gaal ifølge BBC under fredagens pressekonferanse.

Manchester United har slitt med mange skader så langt i sesongen. Januarvinduet nærmer seg, og de fleste tar det for gitt at rødtrøyene styrker laget til annen halvdel av Premier League-sesongen. Men van Gaal toner det hele kraftig ned.

- Jeg må jobbe med det jeg har, sier han.

United brukte i sommer godt over 1,5 milliarder kroner på spillerkjøp. Storklubben satte britisk overgangsrekord da Ángel Di María ble hentet for 59,7 millioner pund fra Real Madrid.

Før mandagens bortemøte med Southampton står United med fire strake seirer. Det har gitt van Gaals mannskap et solid løft etter en trå start. Før helgens runde ligger United på fjerdeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer